Elektrische luchtbedpomp

Een elektrische luchtbedpomp is makkelijk en vooral snel. Je hoeft dus je vakantie niet meer te beginnen met het opblazen van je luchtbed met een voet of handpomp. Elektrische luchtbedpompen heb je in veel varianten; van 12 volt tot 220 volt, met een autostekker of op batterijen maar 1 ding hebben ze gemeen, je luchtbed wordt opgepompt terwijl jij relaxt toekijkt.

Lees meer
Filteren
Filteren

8 producten

 1. Intex Quickfill elektrische pomp AC/DC
  Onze prijs
  17,50
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Intex Quickfill elektrische pomp 12 volt
  Onze prijs
  14,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Intex Quickfill elektrische pomp 220 volt
  Onze prijs
  12,50
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. Officiële Intex & Bestway Dealer

  Scherp geprijsd

 5. Coolado ePump
  Onze prijs
  49,95
  Bezorging 1-2 werkdagen
  Voeg toe aan verlanglijst
 6. Coleman Pomp 12V Quickpomp
  Onze prijs
  27,99
  Bezorging 1-2 werkdagen
  Voeg toe aan verlanglijst
 7. Coleman Pomp Oplaadbaar 12V 230V Quickpomp
  Onze prijs
  49,00
  Bezorging 1-2 werkdagen
  Voeg toe aan verlanglijst
 8. Intex Quick Fill elektrische pomp 220V 12V
  Onze prijs
  59,95
  Bezorging 1-2 werkdagen
  Voeg toe aan verlanglijst

8 producten

Een elektrische luchtbed pomp kopen

Een elektrische luchtbed pomp is ontworpen met het oog op gemak en gebruiksgemak. Dankzij de elektrische werking hoef je niet langer te zwoegen en te zweten met handmatige pompen, wat vooral handig is als je een groot luchtbed hebt of meerdere bedden moet opblazen. Met slechts een druk op de knop wordt de pomp geactiveerd en begint hij direct lucht in het bed te blazen, waardoor je kostbare tijd en energie bespaart.

Wanneer een elektrische luchtbedpomp gebruiken?

Deze pompen zijn ook zeer veelzijdig en compatibel met verschillende soorten luchtbedden. Of je nu een 1 persoons luchtbed, een 2 persoons luchtbed of zelfs een groot opblaasbaar matras hebt, een elektrische luchtbedpomp kan ze allemaal probleemloos opblazen. Bovendien worden ze vaak geleverd met verschillende mondstukken en adapters, zodat je ze ook kunt gebruiken voor andere opblaasbare items zoals zwembad speelgoed, opblaasbare boten of strandballen.

Naast het feit dat ze snel en veelzijdig zijn, zijn elektrische luchtbedpompen ook compact en draagbaar. Ze zijn ontworpen om gemakkelijk mee te nemen tijdens kampeertrips, vakanties of overnachtingen bij vrienden. Ze passen gemakkelijk in je tas of koffer, waardoor je altijd een betrouwbare oplossing hebt om je luchtbed snel op te blazen, waar je ook bent.

Waarom een elektrische luchtbedpomp kopen?

Elektrische luchtbed pompen ook vaak uitgerust met handige functies, zoals een automatische uitschakelfunctie wanneer het luchtbed volledig is opgeblazen. Dit voorkomt dat het bed te veel lucht krijgt en mogelijk beschadigd raakt. Bovendien kunnen sommige pompen zowel opblazen als leeglopen, waardoor je ze ook kunt gebruiken om je luchtbed snel en gemakkelijk leeg te laten lopen.

Wij hebben een aantal voordelen van een elektrische luchtpomp luchtbed voor je op een rijtje gezet:

 • Zorgt voor extra gemak
 • Snel en eenvoudig opblazen
 • Geleverd met meerdere opzetstukken

Hoe werkt een elektrische pomp voor luchtbedden?

Zorg ervoor dat het luchtbed volledig is uitgevouwen en vrij is van obstakels. Plaats eerst het juiste mondstuk op de elektrische pomp. Sluit vervolgens de pomp aan op het luchtbed. Steek de stekker in het stopcontact en zet de pomp aan. Laat de pomp draaien totdat het luchtbed de gewenste stevigheid heeft bereikt. Schakel de pomp uit en verwijder deze van het luchtbed.