Keter Artisan

Keter Artisan

De tuinhuizen van de Keter Artisan zijn samen met de tuinhuizen van de Keter Oakland het grootste model tuinhuizen van Keter. Ideaal voor het opbergen van groot tuingereedschap en fietsen. Bovendien zijn Keter tuinhuisjes weersbestendig, onderhoudsvriendelijk en afsluitbaar.

Lees meer
Filteren
Filteren

3 producten

 1. Keter Artisan 97 Tuinhuis - 218 x 277 x 226
  Onze prijs
  1.749,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Keter Artisan 77 Tuinhuis - 218 x 214 x 226
  Onze prijs
  1.439,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. 50 jaar ervaring

  14 dagen herroepingsrecht

3 producten

Keter Artisan voordelen

De Keter Artisan tuinhuizen behoren tot de grootste set tuinhuizen van Keter. Hierin kun je onder andere spullen kwijt zoals fietsen, groot tuingereedschap en andere grote tuinartikelen. Verder hebben de huisjes uit de Artisan serie als voordeel dat ze gemaakt zijn van het innovatieve duotech kunststof. Hierdoor kunnen de wanden naar eigen smaak worden geverfd en kan er ook geboord worden. Daarbij geven de tuinhuisjes dankzij de houtlook een moderne uitstraling aan de tuin.

Snel gemonteerd

Met behulp van de meegeleverde handleiding is de Artisan eenvoudig te monteren. Hiervoor heb je geen speciaal gereedschap nodig. Een hamer, moersleutel en accuboormachine zijn voldoende om het tuinhuisje in elkaar te zetten. Voor de veiligheid zijn een stofbril en werkhandschoenen ook aan te raden. Ook is een trapje geen overbodige luxe aangezien de tuinhuisjes ruim 2 meter hoog zijn.

Veilig en droog je spullen opbergen

In alle tuinbergingen van Keter kun je spullen veilig en droog opbergen. Alle bergingen zijn namelijk voorzien van een afsluitsysteem waarmee je de berging middels een slot kunt afsluiten. Hierbij worden er overigens geen sloten meegeleverd. Daarbij bieden de ventilatiegaten voldoende ruimte om de lucht doorheen te laten zodat er geen schimmelvorming ontstaat.