Diningstoel

Dining tuinstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materiaalsoorten. Onze aluminium- en wicker diningstoelen zijn ideaal om comfortabel aan buiten aan tafel te kunnen eten. Bekijk hier ons aanbod online of kom langs bij een van onze vestigingen om het zitcomfort zelf te ervaren.

7 producten

Filteren

7 producten

Top kwaliteit dining stoelen

Heerlijk buiten aan de eettafel plaatsnemen op comfortabele dining tuinstoelen? Alle dining tuinstoelen van Heuts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een perfecte prijs/kwaliteits verhouding. Onze topkwaliteit dining tuinstoelen staan bovendien prachtig in je tuin.

Aluminium of wicker dining tuinstoel

Naast de stevige aluminium eetstoelen voor in de tuin, hebben wij ook wicker dining tuinstoelen in ons assortiment. Het oersterke wicker materiaal wordt rond een alumium frame gevlochten en is hierdoor zeer weersbestendig en ideaal voor buitengebruik. Tuin eetstoelen van aluminium geven een prachtige uitstraling in uw tuin. Al onze dining loungesets zijn duurzaam, onderhoudsvriendleijk en licht van gewicht waardoor het eenvoudig is de tuinstoelen te verplaatsen.