Tuinkussenbox

Tuinkussenbox
Om zo lang mogelijk van een loungeset of tuinset te genieten is het aan te raden om deze in de winter af te dekken met een loungesethoes en de kussens op te bergen in een tuinkussenbox. Een tuinkussenbox is weersbestendig en houdt daardoor je tuinkussens en andere spullen veilig en droog. Wanneer je bij slecht weer je spullen tijdig opbergt, gaan je tuinaccessoires nog jarenlang mee en hoef je ze niet na één zomer alweer te vervangen.

1 product

Filteren

1 product

Tuinkussenbox

De tuinkussenboxen zijn gemaakt van kunststof en daarmee onderhoudsvrij. De meesten zijn af te sluiten en voorzien van geïntegreerde wieltjes en handvatten om de tuinkussenbox eenvoudig te verplaatsen naar de gewenste plaats. Daarnaast zijn bepaalde modellen voorzien van een gasveren voor een automatisch openings- en sluitingsmechanisme. Sommige kussenboxen hebben een hout of rotan look voor een natuurlijke uitstraling. Let bij de aankoop wel op of deze geheel waterdicht of enkel spatwaterdicht is.

Kussen Opbergbox

Kussenboxen zijn ideaal te gebruiken als kussen opbergbox. Met een kussenbox creëer je namelijk een nette opgeruimde sfeer in je tuin. Heuts biedt kussen opbergboxen in verschillende formaten en kleuren aan. Zo kunt u bij Heuts terecht voor een kussenbox vanaf 270 liter tot ruim 500 liter. Op zoek naar een multifunctionele kussenbox? Wij bieden kussenboxen aan waar u tevens op kunt zitten en zodoende als tuinbank kunt gebruiken. Houdt je tuinkussens droog en schoon in een kussenbox!

Kussenbox kopen

Een kussenbox biedt vele voordelen en is voor meerdere toepassingen inzetbaar. Onder andere voor het opbergen van tuinkussens, tuingereedschap en buitenspeelgoed zijn kussenboxen ideaal. Bovendien kunnen kussenboxen ook voor binnen gebruikt worden, zoals in de garage of in de schuur. Kleine spullen als gereedschap en hobbymaterialen kunnen hier makkelijk ingelegd worden. Twijfel je welke kussenbox jij wilt kopen? Bezoek een van onze vestigingen en vraag om deskundig advies aan een van onze winkelmedewerkers.

Goedkope Kussenboxen

Bij Heuts bieden we kwalitatief goede kussenboxen van het merk Keter aan tegen een vriendelijke prijs. Bekijk ons uitgebreid assortiment goedkope kussenboxen en bestel jouw kussenbox eenvoudig online.