Kussenbox

Kussenbox
Om zo lang mogelijk van een loungeset of tuinset te genieten is het aan te raden om deze in de winter af te dekken met een loungesethoes en de kussens op te bergen in een kussenbox. Wij bieden zowel kleine als grote kussenboxen aan, vanaf 270 tot zelfs 500 liter. Een klein model is geschikt voor het opbergen van zit- en rugkussens van een tuinstoel. De grotere modellen zijn ideaal voor het opbergen van de grotere tuinkussens van een loungeset.

7 producten

Filteren

7 producten

Tuinkussenbox

De tuinkussenboxen zijn gemaakt van kunststof en daarmee onderhoudsvrij. De meesten zijn af te sluiten en voorzien van geïntegreerde wieltjes en handvatten om de tuinkussenbox eenvoudig te verplaatsen naar de gewenste plaats. Daarnaast zijn bepaalde modellen voorzien van een gasveren voor een automatisch openings- en sluitingsmechanisme. Sommige kussenboxen hebben een hout of rotan look voor een natuurlijke uitstraling. Let bij de aankoop wel op of deze geheel waterdicht of enkel spatwaterdicht is!

Kussen Opbergbox

Kussenboxen zijn ideaal te gebruiken als kussen opbergbox. Met een kussenbox creëer je namelijk een nette opgeruimde sfeer in je tuin. Heuts biedt kussen opbergboxen in verschillende formaten en kleuren aan. Zo kunt u bij Heuts terecht voor een kussenbox vanaf 270 liter tot ruim 500 liter. Op zoek naar een multifunctionele kussenbox? Wij bieden kussenboxen aan waar u tevens op kunt zitten en zodoende als tuinbank kunt gebruiken. Houdt je tuinkussens droog en schoon in een kussenbox!