Hoekbank loungeset

Hoekbank loungeset
Een hoekbank loungeset is een populair model en zeer praktisch voor vrijwel iedere tuin. Hoek loungesets zijn verkrijgbaar met een rechte of ronde hoek of met een chaise longue gedeelte.

12 producten

Filteren
    • Dining & hoekbank loungesets
    • Compacte & complete loungesets
    • Thuiswinkel waarborg

12 producten

Hoekbank Loungeset Kopen

Een hoekbank loungeset met een rechte of ronde hoek kan plaats bieden aan redelijk veel mensen, afhankelijk van de afmetingen. Voornamelijk de modellen met een ronde hoek bieden vaak meer zitcomfort voor de persoon die in de hoek plaats neemt. Een hoek loungeset met een chaise longue biedt plaats aan minder personen, maar is wel ideaal als je heerlijk onderuit wilt liggen met de beentjes omhoog. Tevens hebben deze chaise longue loungesets ook een brede armleuning, zodat u heerlijk kunt relaxen zonder dat u last heeft van een rugleuning aan de zijkant. 

Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen tussen loungesets met een hoge of lage tafel. Een loungeset met hoge tafel is geschikt als je in de zomer vaker in de tuin een hapje wilt eten en wordt een dining loungeset genoemd.

Een loungeset is hét tuinmeubel om heerlijk relaxed te genieten van het mooie weer. Naast de hoekbank loungesets bieden wij ook loungesets met een bank en/of stoelen aan. Bekijk nu ons uitgebreid assortiment loungesets.

Soorten hoekbank loungeset

Breng het comfort van binnen naar buiten met een luxe hoekbank loungeset. Heerlijk onderuit zakken in een hoekbank gemaakt van hoogwaardige materialen. Een hoekbank loungeset is verkrijgbaar in verschillende opstellingen en afmetingen. Afhankelijk van het model is er een klein of groter tafeltje bij inbegrepen.

Uitvoeringen loungesets

Naast de hoekbank loungesets die hier verzameld zijn, bestaan er natuurlijk nog meer soorten loungesets. In sommige tuinen of balkons is het praktischer wanneer de loungeset geen hoekbank bevat. Wil je graag comfortabel kunnen eten aan de loungeset? Kijk dan eens bij de dining loungesets. Loungesets bestaande uit een combinatie van stoelen, een bank en een lage tafel vind je bij de zithoek loungeset categorie. Zo is er altijd een loungeset die bij je past!