4-persoons tenten

4-persoons tenten zijn geschikt om gezellig met je gezin of met je vrienden erop uit te gaan. Wij bieden verschillende tenten voor 4 personen aan bij Heuts, zoals koepeltenten en tunneltenten. Tunneltenten zijn meer geschikt voor de langere verblijfsvakanties en koepeltenten voor de backpack vakanties, waarbij de tent vaker verplaatst moet worden.

7 producten

Filteren

7 producten

Tent kopen voor 4 personen

Kampeertenten zijn voor verschillende gebruiksdoeleinden te gebruiken. De 4-persoons tunneltenten zijn het meest geschikt voor de lange kampeervakanties. Voor de vakanties waar meer verplaatsingen plaatsvinden, zijn de koepeltenten meer geschikt. Laatstgenoemde 4-persoons tenten hebben, met uitzondering van de Coleman Spruce Falls, een relatief laag gewicht waardoor ze eenvoudig te verplaatsen zijn. Bovendien hebben al onze 4-persoons tenten een minimale waterkolom van 800 mm, waarmee ze geclassificeerd worden als waterdicht. Daarnaast worden handige opbergtassen bij alle tenten voor 4 personen geleverd, zodat deze gemakkelijk te dragen zijn. Een tent kopen voor 4 personen doe je bij Heuts!

Onderhoud 4-persoons tent

De buitenkant van onze 4-persoonstenten zijn gemaakt van polyester, wat eenvoudig te reinigen is vergeleken met andere materialen. Vaak is warm water met een doek afdoende om de tent schoon te krijgen. Voor een grondigere reiniging, is een HG tentenreiniger een geschikt middel om je tent te reinigen zonder dat waterdichtheid verloren gaat. Wel is het zaak om goed op te letten dat de tent op een stabiele rechte ondergrond wordt geplaatst om schade aan de 4-persoonstent te voorkomen. Bij kleine schade aan de tent hoef je niet direct aan een nieuwe tent te denken, maar kan dit gerepareerd worden door een reparatiekit met transparante tape. Het nadeel van polyester is dat deze minder lang mee gaat dan tenten van andere materialen. Zodra het tentzeil dun en kwetsbaar gaat aanvoelen, is de kampeertent aan vervanging toe.

Nog meer vragen over kamperen? Bekijk hier onze Kampeer FAQ.

Heuts gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat
je voor jou relevante aanbiedingen te zien krijgt. Als je verder gaat accepteer je onze cookies. - Lees meer - Verbergen