Sta op Stoel

Sta op Stoel

Opstaan is geen enkel probleem met een nieuwe sta op stoel. Met een sta op stoel van Heuts zit je relaxed en ontspannen. Dankzij het speciale mechanisme kan je verschillende functies van de relaxstoel of fauteuil bedienen. Wij hebben een mooi assortiment van sta-op stoelen. Op deze pagina vindt je ons aanbod.

Lees meer
Filteren
Filteren

3 producten

 1. Relaxfauteuil Sta op stoel Bologna
  Onze prijs
  Normale prijs  498,99 Speciale prijs  459,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Relaxfauteuil Sta op stoel Dover Beige
  Onze prijs
  Normale prijs  448,99 Speciale prijs  399,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Relaxfauteuil Sta-op-stoel Toscane
  Onze prijs
  Normale prijs  498,99 Speciale prijs  399,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

3 producten

Goedkope Sta Op Stoel

Een goedkope sta op stoel kopen? Dan ben je bij Heuts aan het juiste adres. Een sta op stoel is een handig hulpmiddel wanneer opstaan niet (meer) geheel zelfstandig lukt. De sta op stoelen bij Heuts zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit PU stofering. Zo kunt je lekker neerploffen in je eigen betaalbare sta op stoel. Verder hebben de stoelen een comfortabel meegevormd rugkussen en zijn netjes afgewerkt met stiksel. Bekijk ons assortiment goedkope sta op stoelen en kies de stoel die past bij jouw wensen. 

Elektrische Stoel

Met onze makkelijk bedienbare relaxfauteuil sta-op-stoeenl kan je eenvoudig opstaan of achterover liggen. De stoelen zijn door het speciale mechanisme volledig elektrisch bedienbaar. In de liggende positie gaat de rugleuning naar achteren en klapt de voetenbank uit. Heeft u moeite met opstaan? Dan helpt de stoel u een handje door naar voren te kantelen en omhoog te komen, de standen kunt u zelf eenvoudig regelen. Het mechanisme dat ervoor zorgt dat de stoel omhoog komt en naar voren kantelt helpt u ook met zitten, het voorkomt 'ploffen' in de stoel.