• Let op: vanwege de landelijke lockdown hebben wij onze fysieke winkels vanaf 15 december gesloten.
    Online bestellingen worden nog steeds verwerkt en thuisbezorgd
    Lees meer >

Tunneltent | Kampeertent online bestellen

Tunneltent | Kampeertent online bestellen

7 producten

Filteren

7 producten

Tunneltent

Heuts biedt tunneltenten voor 2 t/m 6 personen in verschillende formaten aan. Ideaal om een weekendje met je vriend of vriendin te kamperen of om met je familie of vrienden een weekendje of weekje erop uit te gaan. De waterkolom van de tunneltenten is minimaal 2000 mm waarmee deze geclassificeerd worden als waterdicht, wat het geval is bij een minimale waterkolom van 800 mm. Meer informatie hierover vindt u in onze kampeer FAQ.

Daarbij beschikken de polyester doeken van de tunneltenten over een PU-coating en zijn de Coleman tunneltenten voorzien van getapete naden voor extra waterdichtheid. De slaapruimtes van de Coleman tenten zijn daarbij voorzien van een ademend polyester, aangezien polyester over het algemeen slecht ademt vergeleken met andere materialen als nylon en katoen. Door deze verbeterde ventilatie heb je minder last van de warme zomernachten. Het bijkomend voordeel van polyester is dat het geen water/vocht absorbeert waardoor schimmelvorming zelden voorkomt.

Wat het onderhoud aan de tunneltenten betreft, hoeft aan polyester doeken niet veel onderhoud gepleegd te worden. Een doek met warm water is in veel gevallen voldoende om je tent weer helemaal schoon te krijgen. Voor een grondigere reiniging kun je de HG tentenreiniger gebruiken. Bij (lichte) schade aan de tunneltent, is een speciale reparatietape ideaal om je tent weer waterdicht te krijgen. Gebruik deze tape niet als je tent als krantenpapier aanvoelt, dan is deze namelijk kwetsbaar en versleten. Bekijk onze kampeerchecklist om zeker te weten dat je niks vergeet als je op kampeervakantie gaat!