6-persoons tenten

6-persoons tenten
Onze tenten voor 6 personen zijn ideaal om gezellig met de familie of met een groep vrienden op kampeervakantie te gaan. Onze 6 persoons tenten zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen tunneltent en vis-a-vis tent. Een 6 persoons tunneltent biedt comfort en ruimte, en is geschikt voor een langere kampeervakantie. Als je meer behoefte aan privacy hebt, dan kan de 6 persoons vis-a-vis tent een interessante keuze zijn.
Lees meer
Filteren
Filteren

5 producten

 1. Coleman Meadowood 6L Tunneltent
  Onze prijs
  Adviesprijs 900,00 718,99
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Coleman Vespucci 6 Tunneltent
  Onze prijs
  Adviesprijs 660,00 459,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Bestway Pavillo Family Dome 6 Tunneltent
  Onze prijs
  Adviesprijs 349,00 259,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. Online kampeerwinkel

  14 dagen zichttermijn

 5. Coleman Vail 6L Tunneltent
  Onze prijs
  Adviesprijs 800,00 619,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 6. Bestway Pavillo Family Ground 6 Kampeertent
  Onze prijs
  Adviesprijs 299,00 229,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

5 producten

Tent kopen 6 persoons

6 persoons tenten zijn ideaal voor als je op vakantie gaat met een gezin of vriendengroep van 6 personen. Een 6 persoons tent komt in verschillende maten en uitvoeringen. Onze 6 persoons tenten zijn comfortabele en ruime tenten, waardoor ze geschikt zijn voor langdurige kampeervakanties. De 6 persoons tunneltent heeft een boogvorm, en dus geen schuine wanden. Alle slaapcabines van dit type tent liggen naast elkaar en zijn vaak onderverdeeld in 3 slaapcabines voor 2 personen. Als je meer behoefte hebt aan privacy, dan is een 6 persoons vis-a-vis tent een goed alternatief. Deze tent lijkt qua vorm op een tunneltent, maar is in de indeling anders. Bij dit type kampeertent liggen de slaapcabines namelijk tegenover elkaar in plaats van naast elkaar. Tussen de slaapcabines in zit het leefgedeelte van de tent. Dit zorgt voor meer privacy ten opzichte van de 6 persoons tunneltent. Je kan 6 persoons tenten van Coleman en Bestway in ons assortiment vinden.

Onderhoud van een tent voor 6 personen

Polyester doeken zijn vergeleken met andere materialen als nylon en katoen eenvoudig in onderhoud. In veel gevallen is een doekje met warm water voldoende om je 6 persoons tent weer schoon te krijgen. Wanneer de vlekken hardnekkiger zijn, kan de HG tentenreiniger gebruikt worden. Aangezien polyester geen vocht/water absorbeert, komt schimmelvorming zelden voor bij polyester tenten. Een nadeel is echter dat polyester kampeertenten minder lang meegaan dan andere materialen tenten, maar dit is ook terug te zien in de lagere aanschafprijs van dergelijke tenten. Bij kleine schade aan de tenten hoef je deze niet direct te vervangen, maar kun je deze repareren met transparante tape om de 6 persoons tent weer waterdicht te maken. Pas als de tent dun en fragiel gaat aanvoelen, is vervanging noodzakelijk.