6-persoons tenten

6-persoons tenten
Onze tenten voor 6-personen zijn ideaal om gezellig met de familie of met een groep vrienden op kampeervakantie te gaan. De 6-persoons tenten zijn eenvoudig mee te nemen met de meegeleverde opbergtas en beschikken daarnaast over een minimale waterkolom van 2000 mm. De 6-persoons tenten van Coleman beschikken hierbij over een waterkolom van 3000 mm. Voor extra waterdichtheid zijn alle 6-persoons tenten voorzien van een PU-coating over het polyester doek.
Lees meer
Filteren
Filteren

5 producten

 1. Coleman Meadowood 6L Tunneltent
  Onze prijs
  Normale prijs  800,00 Speciale prijs  669,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Bestway Pavillo Family Dome 6 Tunneltent
  Onze prijs
  Normale prijs  349,00 Speciale prijs  239,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Coleman Vail 6L Tunneltent
  Onze prijs
  Normale prijs  700,00 Speciale prijs  659,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. Online kampeerwinkel

  14 dagen zichttermijn

 5. Bestway Pavillo Family Ground 6 Kampeertent
  Onze prijs
  Normale prijs  299,00 Speciale prijs  209,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 6. Coleman Bering 6 Tunneltent
  Onze prijs
  Normale prijs  370,00 Speciale prijs  279,00
  Jouw korting
  Bezorging 1-2 werkdagen
  Voeg toe aan verlanglijst

5 producten

Tent kopen voor 6 personen

Onze 6-persoons tenten zijn allemaal tunneltenten en zijn daarmee bij uitstek geschikt voor kampeervakanties. Bij het ontwerp van deze tenten voor 6 personen is rekening gehouden met de waterdichtheid. Zo beschikken Pure Garden & Living tenten over een waterkolom van 2000 mm en beschikken de Coleman kampeertenten over een waterkolom van 3000 mm. De waterkolom geeft aan hoeveel water het doek van de tent door kan laten voordat het water door het doek heen gaat lekken. Een waterkolom van 3000 mm houdt in dat het doek van de 6-persoons tent pas water doorlaat als de druk groter is dan een kolom water van drie meter hoogte. Een waterkolom van minimaal 800 mm wordt geclassificeerd als waterdicht. Meer informatie over de waterdichtheid van een tent is te vinden in de FAQ over kamperen.

Onderhoud van een tent voor 6 personen

Polyester doeken zijn vergeleken met andere materialen als nylon en katoen eenvoudig in onderhoud. In veel gevallen is een doekje met warm water voldoende om je 6-persoons tent weer schoon te krijgen. Wanneer de vlekken hardnekkiger zijn, kan de HG tentenreiniger gebruikt worden. Aangezien polyester geen vocht/water absorbeert, komt schimmelvorming zelden voor bij polyester tenten. Een nadeel is echter dat polyester kampeertenten minder lang meegaan dan andere materialen tenten, maar dit is ook terug te zien in de lagere aanschafprijs van dergelijke tenten. Bij kleine schade aan de tenten hoef je deze niet direct te vervangen, maar kun je deze repareren met transparante tape om de 6-persoons tent weer waterdicht te maken. Pas als de tent dun en fragiel gaat aanvoelen, is vervanging noodzakelijk. Kortom, een tent voor 6 personen kopen doe je bij Heuts!