Elektrische Sfeerhaard

Elektrische Sfeerhaard

Een elektrische sfeerhaard ziet er niet alleen gezellig uit, maar vormt ook een extra warmtebron in huis. Kies voor een sfeerhaard op wieltjes die je eenvoudig kunt verplaatsen van de ene naar de andere kamer of voor een vaste sfeerhaard. Iedere nep openhaard heeft een mooi (instelbaar) vlameffect voor extra sfeer. Net echt! Je kunt de haard zowel in de woonkamer, keuken als slaapkamer plaatsen. Alle elektrische sfeerhaarden hebben twee warmtestanden van 1000 en 2000 Watt met uitzondering van de Siena. Dit model heeft twee warmtestanden van 900 en 1800 Watt.

Lees meer
Filteren
Filteren

5 producten

 1. Eurom Valencia Sfeerhaard
  Onze prijs
  Adviesprijs 299,00 269,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Eurom Barcelona Sfeerhaard
  Onze prijs
  Adviesprijs 229,00 199,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Eurom Siena Sfeerhaard
  Onze prijs
  Adviesprijs 239,00 229,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. Eurom Woodland 2000 Sfeerhaard
  Onze prijs
  699,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

5 producten

Waarom een elektrische sfeerhaard?

De elektrische sfeerhaard is een uitstekend alternatief voor de traditionele openhaard. Het vlameffect is heel realistisch en in de meeste gevallen ook nog instelbaar, je hebt geen rookkanaal of schoorsteen meer nodig voor een gezellig vuurtje in de haard en de nep openhaard is naast sfeervol ook zeer veilig door de oververhittingsbeveiliging. 

Dat is nog niet alles, de elektrische sfeerhaard zorgt voor een aangename temperatuur in kamer waarin deze staat. Dankzij de gloeispiraal en ventilator wordt de warmte goed over de kamer verdeeld. Gesleep met hout is verleden tijd. Het enige wat je nog nodig hebt, is een stopcontact. Plaats de elektrische sfeerhaard in de woonkamer, keuken of slaapkamer voor een levensecht vlammenspel in de ruimte die jij wilt. Om de nep openhaard nog realistischer te maken, blazen sommige sfeerhaarden ook warme lucht via een metalen rooster.

Haal extra sfeer in huis met een nep openhaard!

Veel mensen willen een sfeervol haardvuur zonder gedoe; zonder het aanleggen van een prijzig rookkanaal of een grote verbouwing. In dat geval is een elektrische sfeerhaard een eenvoudige oplossing. Voor iedere situatie is er een geschikte haard. Met of zonder wieltjes. Wel of geen LED-verlichting. Bovendien worden de haarden steeds realistischer. Hierdoor stijgt de populariteit van de nep openhaard. Het is dé manier om extra sfeer in je huis te creëren. Zet hem simpelweg tegen een muur of bouw de haard in, zodat het net lijkt op een echte houtkachel. Ook leuk: maak er een doorkijkhaard van door de nep openhaard te plaatsen in een scheidingswand. Zo kun je van alle kanten van het vuur genieten.

Elektrische sfeerhaard: hoeveel capaciteit heb ik nodig?

Het benodigde verwarmingsvermogen om een ruimte te verwarmen, is afhankelijk van een aantal factoren waaronder de afmetingen van de ruimte, de isolatie en de gewenste temperatuur. Eurom sfeerhaarden hebben een maximaal vermogen van 2000 Watt, wat het geschikt maakt voor extra bijverwarming voor een ruimte van max. 30 m2 zoals een woonkamer. 

Alternatieven elektrische sfeerhaard

Waar elektrische sfeerhaarden extra sfeer geven aan je woning en tevens zorgen voor een aangename bijverwarming, zijn er ook alternatieven op de markt. Wanneer je een meer permanente verwarmingsbron in je woning wilt, zijn houtkachels of pelletkachels een prima keuze. Dit type kachels geven meer warmte af in ruimtes en zorgen in het geval van houtkachels voor extra sfeer.

Wanneer je alleen op zoek bent naar bijverwarming, zijn elektrische kachels een uitstekende keuze. Heuts biedt een groot assortiment aan elektrische kachels aan, zoals ventilatorkachels, convector kachels, keramische kachels en nog veel meer.