Clusterverlichting

Op zoek naar clusterverlichting voor in je kerstboom? Bekijk ons aanbod aan clusterverlichting voor zowel binnen als buiten. Koop online je clusterverlichting en krijg de verlichting thuis bezorgd. Clusterverlichting is enorm sfeervol en tevens een populaire manier om je kerstboom te verlichten. Naast kerstboomverlichting, kan clusterverlichting ook dienen als verlichting bij leuke kerststukjes, buiten bij je raam of deur, of boven je dakgoot. 

Lees meer
Filteren
Filteren

12 producten

 1. Kerstverlichting 800 L Warm Wit - Cluster
  Onze prijs
  19,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Kerstboomverlichting 800 LED warm wit - 16 meter
  Onze prijs
  19,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

12 producten

Clusterverlichting: volle verlichting en sfeervol

Koop online je clusterverlichting voor een volle verlichting en een sfeervolle kerst. Waar? Bij Heuts, elk seizoen wel iets te doen! Clusterverlichting is enorm populair de laatste jaren, en dat is niet gek: met clusterverlichting zorg je direct voor een uitbundig en speels effect. Bij dit soort kerstverlichting zitten de kerstlampjes nog dichter bij elkaar dan bij traditionele kerstverlichting. Er zitten dus meer lampjes op 1 meter snoer dan klassieke kerstverlichting op 1 meter.

Clusterverlichting: voor buiten of voor binnen?

Clusterverlichting kun je veelal voor zowel binnen als buiten gebruiken. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en vocht, maar kijk altijd op het label om zeker te weten of je ze ook buiten kunt ophangen.


Daarnaast is de clusterverlichting enorm veelzijdig. De kerstlampjes zijn niet alleen geschikt voor in je kerstboom, of buiten aan je vensterbank, maar ook om andere versieringen uit te lichten en diepte te creëren. Wikkel de lampjes in je boom of struiken buiten, of hang ze in je boom binnen. Je kunt alle kanten op met clusterverlichting.

Microclusterverlichting, wat is dat en waar koop je dat?

Hoor je ook meer de term microclusterverlichting? Bij microclusterverlichting zijn een groot aantal kerstlampjes geclusterd op het lichtstnoer. Er is sprake van microclusterverlichting wanneer er 50 LED-lampjes per meter zijn geclusterd. Bij gewone clusterverlichting zitten er nóg meer kerstlampjes op elkaar; zo’n 140 per meter en op minder dan 1 cm afstand van elkaar. Gewone clusterverlichting is dus een stuk feller in vergelijking met microclusterverlichting. Weet jij al waar je deze kerst voor gaat?

 

Tip: Clusterverlichting is heel erg leuk als je deze afwisselt met andere soorten verlichting. Zoek je specifiek verlichting voor je kerstboom? Dan neem een kijkje bij onze kerstboomverlichting.

De beste kerst clusterverlichting bestel je eenvoudig bij Heuts.nl

Wil je jouw clusterverlichting deze kerst op tijd in huis hebben? Bestel dan bij Heuts.nl, elk seizoen iets te doen! Bestel ze online en laat ze thuis bezorgen, zo makkelijk is het. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Heuts? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief, je wordt op deze manier op de hoogte gehouden als er nieuwe producten binnenkomen die aansluiten op jouw interesse. Daarnaast ontvang je wekelijks informatie over het laatste nieuws!