Kerstboomstandaarden

Koop je kerstboomstandaard bij Heuts! Voordat je jouw mooie kerstboom zonder kluit optuigt, heb je een kerstboomstandaard nodig die de boom netjes rechtop houdt. Kies voor een standaard met een waterreservoir, zo behoud jouw kerstboom langer zijn groene kleur.

Lees meer
Filteren
Filteren

4 producten

4 producten

Kerstboomstandaarden koop je online bij Heuts!

Bij een mooie kerstboom hoort natuurlijk een stevige kerstboomstandaard. Deze koop je online bij Heuts, elk seizoen wel iets te doen! Het leukste moment van het jaar is als je een echte kerstboom hebt aangeschaft die jouw woonkamer helemaal in de kerstsfeer brengt. Voordat je zover bent, wil je de boom optuigen. Geen kluit? Geen probleem. Een kerstboom zonder kluit zet je in een van onze kerstboomstandaarden, beschikbaar voor bijna elke afmeting kerstboom.

De beste kerstboomstandaarden voor jouw kerstboom!

De beste kerstboomstandaarden voor jouw kerstboom zorgen ervoor dat je boom stevig staat, de hele kerst lang. De stevige kerstboomstandaarden zijn uitgerust met een waterreservoir, waardoor de naalden mooi groen blijven. De pot van de kerstboomstandaard is van kunststof, de poten zijn van metaal. Je kunt kiezen uit groene of zwarte kerstboomstandaarden. Kies dus de standaard voor jouw kerstboom deze kerst.

Zoek je nog een kerstboomrok om de kerstboomstandaard mooi weg te werken? Bekijk ons assortiment voor kerstboomrokken.