Elektrische Fiets

Bekijk hier ons assortiment van elektrische fietsen op je gemak! Heuts beschikt over een divers aanbod van elektrische fietsen voor iedere type fietser. Of je nu op zoek bent naar een elektrische mountainbike voor wat avontuur of een elektrische vouwfiets voor woon- werkverkeer. Bij Heuts hebben we precies de E-bikes die je zoekt!

Lees meer
Filteren
Filteren

1-12 van 24

Pagina
 1. NCM MilanoMax elektrische trekkingfiets 28 inch 25km/h
  Onze prijs
  Adviesprijs 2.299,00 1.999,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. NCM Aspen+ elektrische mountainbike 26 inch 25km/h
  Onze prijs
  Adviesprijs 1.749,00 1.699,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. NCM Munich N8C elektrische stadsfiets 28 inch 25km/h
  Onze prijs
  1.249,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. NCM Milano T3S elektrische trekkingfiets 26 inch 25km/h zwart
  Onze prijs
  Adviesprijs 1.299,00 1.249,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 5. NCM Milano T3S elektrische trekkingfiets 26 inch 25km/h wit
  Onze prijs
  Adviesprijs 1.299,00 1.249,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

1-12 van 24

Pagina

Wat zijn elektrische fietsen?

Elektrische fietsen worden vaak ook wel aangeduid als e-bike of e bike. Het zijn fietsen met elektrische trapondersteuning die ervoor zorgen dat jij nog makkelijker en sneller kan fietsen. Een sensor in de fiets meet de mate van ondersteuning die jij nodig hebt. Hierdoor kan je snelheden van wel 25km/h behalen, en dat zonder een druppeltje zweet. Tegenwoordig zijn er ook voor elke type fietser verschillende e-bikes gemaakt, zoals: elektrische mountainbikes en elektrische trekkingfietsen. Niet voor niks dus dat elektrische fietsen steeds populairder worden in Nederland. 

Voordelen van een e-bike

E-bikes hebben meerdere voordelen ten opzichte van normale fietsen. Elektrische fietsen geven jou letterlijk een 'extra steuntje in de rug' gedurende jouw fietstocht. Dit bespaart jou een hoop kostbare energie en onnodige zweetvlekken bij aankomst op werk of op school. Daarnaast zijn met name elektrische stadsfietsen een goed alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Het is duurzamer en je kan makkelijker overal komen. Oh ja, en parkeren is gratis, ook in de stad! 

Andere voordelen zijn dat elektrische fietsen steviger zijn en ook veel comfortabeler. Deze e-bikes zijn gemaakt voor lange fietstochten en daarom moet je wel zo lang mogelijk kunnen blijven zitten. Naar school gaan, boodschappen doen of naar werk fietsen. Met een elektrische fiets van Heuts gaat het allemaal net even wat makkelijker. Al met al zorgen elektrische fietsen ervoor dat je onbezorgd kan blijven genieten van een mooie fietstocht waar je ook bent, zonder verspilde energie en bezweet lichaam. 

Welke elektrische fiets past bij mij? 

Er zijn elektrische fietsen voor verschillende type fietsers. Iedere fietser gebruikt een elektrische fiets ook anders of heeft andere voorkeuren. Het is dus heel belangrijk om te weten welke fiets bij jou past, en welke soorten er zijn. De een wil een comfortabele fiets om snel en gemakkelijk boodschappen te doen, de ander wil lange fietstochten maken in de mooie natuurgebieden die Nederland te bieden heeft. Wij willen jou zo goed mogelijk helpen bij Heuts, daarom dat we ons aanbod hieronder nog beter voor jou in kaart willen brengen: 

 • Elektrische trekkingfiets: De ideale fiets voor lange fietstochten om de flora en fauna van Nederland met de fiets te ontdekken. 
 • Elektrische mountainbike: Als je van avontuur houdt en opzoek bent naar uitdagingen om zelfs de moeilijkste trails te fietsen dan zijn E-MTB's de oplossing!
 • Elektrische stadsfiets: Zeer comfortabele fiets waarmee je gemakkelijk door de stad kan fietsen, vaak ook heel stevig. 
 • Elektrische vouwfietsen: De oplossing voor woon- werkverkeer, overal mee naartoe te nemen en gemakkelijk op te vouwen. 

Welke motor is nodig op een e-bike?

Met betrekking tot de motor kan je bij e-bikes op verschillende dingen letten. Dan gaat het met name om de motorpositie. Bij Heuts hebben we voornamelijk elektrische fietsen met een achtermotor. Ook hebben we enkele e-bikes met een voorwielmotor en e-bikes met een middenmotor. Een elektrische fiets met een middenmotor heeft als voordeel dat het zwaartepunt dichterbij de grond ligt. Daardoor is de e-bike stabieler. Dit maakt een e-bike met voorwielmotor of achterwielmotor niet minder goed. Maar het is wel iets waar je als fietser rekening mee kan houden.