De Intex zwembad specialist van Nederland!

Een Intex zwembad kopen bij Heuts, officiële dealer van Intex. Wij bieden een ruim assortiment Intex zwembaden aan voor een extra scherpe prijs. Hulp nodig bij de aanschaf van het juiste zwembad? Onze zwembad specialisten, met ruim 15 jaar ervaring, geven je graag persoonlijk advies.

Lees meer
Intex zwembad tegen scherpe prijsIntex zwembad tegen scherpe prijs


 • Geschikt voor elke tuin
 • Eenvoudig in onderhoud
 • Binnen 10-30 minuten opgezet

Bekijk alle 9 modellen


 • Standaard onder zwembaden
 • Rond en rechthoekig
 • Binnen 30 minuten opgezet

Bekijk alle 9 modellen


 • Populair Intex zwembad!
 • Keuze uit 3 vormen
 • Binnen 30-60 minuten opgezet

Bekijk alle 13 modellen


 • Top onder de opzetzwembaden
 • Uitgebreid pakket accessoires
 • Binnen 45-90 minuten opgezet

Bekijk alle 7 modellen

Officiële Intex™ Dealer

Zwembad & spa specialist

INTEX™ extra scherp geprijsd

Intex zwembadIntex zwembad

Intex zwembad kopen

De Intex zwembaden staan bekend om eenvoudige montage en topkwaliteit. De buitenste 2 lagen van de sterke 3-laags zwembadfolie is gemaakt van flexibel PVC en de middelste laag van versterkt polyester. Hierdoor is een Intex zwembad bestand tegen zoutwater, slijtage en zonnestralingen. Daarnaast bieden wij diverse onderhoudsproducten aan voor een optimale zwembadwaterbalans. Beleef elk jaar opnieuw veel zwemplezier met een Intex zwembad!

Intex Easy Set zwembad

De Intex Easy Set zwembaden staan bekend om de comfortabele opblaasrand. Hierdoor kent deze serie Intex zwembaden een envoudige montage. Na het opblazen van de opblaasrand en het aansluiten van de pomp, is het zwembad klaar om gevuld te worden met water. Afhankelijk van de afmetingen zijn deze zwembaden binnen 10 tot 30 minuten helemaal opgezet, waardoor je dezelfde dag nog heerlijk kunt genieten.

Intex Easy SetIntex Easy Set

Intex Metal Frame zwembad

De Intex Metal Frame zwembaden zijn de meeste bekende Intex zwembaden. Iedereen kent wel het frame zwembad met donkerblauwe zwembadfolie. Deze serie zwembaden is betaalbaar, kenmerkt zich door eenvoudige montage en onderhoud, is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor kleine en middelgrote tuinen. Bij de grotere, ronde modellen worden zelfs een filterpomp en diverse accessoires meegeleverd.

Intex Metal FrameIntex Metal Frame

Intex Prism Frame zwembad

De sterke ovalen buizenconstructie van de Intex Ultra XTR Frame en het sterke 3-laags zwembadfolie van de Intex Metal Frame zijn gecombineerd in de moderne Intex Prism Frame zwembaden. Deze serie Intex zwembaden is verkrijgbaar vanaf een kleiner starterszwembad tot grote modellen geschikt voor urenlang zwemplezier met meerdere kinderen of vrienden.

Intex Prism FrameIntex Prism Frame

Intex Ultra XTR Frame zwembad

De Intex Ultra XTR Frame zwembaden beschikken over een sterker frame dan de andere Intex zwembaden met frame. Door het innovatieve frame design zijn de Intex Ultra XTR Frame zwembaden eenvoudig op te zetten. Het easy lock system zorgt ervoor dat er geen aparte pinnen nodig zijn om de buizen te bevestigen. De grote modellen zijn ideaal voor een heuse poolparty en worden geleverd met zandfilterpomp en zoutwatersysteem voor een optimale waterbalans.

Intex Ultra FrameIntex Ultra Frame

Officiële Intex™ Dealer

Zwembad & spa specialist

INTEX™ extra scherp geprijsd

Zwembad advies nodig?

Heb je hulp nodig bij het onderhoud van jouw Intex zwembad of bij de aanschaf van zwembad accessoires?

Bekijk dan de zwembad adviespagina's gebaseerd op klantvragen en ontvang advies van onze zwembadspecialist 

Waarom jouw Intex zwembad kopen bij Heuts?

Wij bieden een uitgebreid assortiment Intex zwembaden en accessoires aan. Voor jong en oud en voor iedere tuin hebben wij een passend zwembad. Als officiële Intex dealer met jarenlange ervaring ben je bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies over montage en onderhoud van jouw Intex zwembad.

Graag zetten wij de voordelen van bestellen bij Heuts voor je op een rijtje:

 • Uitgebreid assortiment zwembaden
 • Officiële Intex dealer
 • Extra scherpe prijzen!