Opblaasbare jacuzzi

Opblaasbare jacuzzi

Een opblaasbare jacuzzi biedt de ultieme spa beleving in eigen tuin en dat ook nog voor een betaalbare prijs! Heerlijk tot rust komen in je eigen opblaas jacuzzi, wie wil dat nou niet? Met een Intex opblaasbare spa haal je een A-merk in huis, een combinatie van ultiem comfort en optimaal gebruiksgemak.

Lees meer
Filteren

1-12 van 73

Pagina
 1. Officiële Intex & Bestway Dealer

  Extra scherp geprijsd

 2. Officiële Intex & Bestway Dealer

  Extra scherp geprijsd

1-12 van 73

Pagina

Wat is een spa?

Het woord spa is afkomstig uit het Latijn en staat voor ‘’Sanus Per Aqum’’. Letterlijk vertaald, betekent dit ‘’gezondheid in het water’’. Als we het hebben over een spa in de vorm van een bad wordt een warmwaterbad bedoeld voorzien van bubbels en massage stralen. Het warme water gecombineerd met de bubbels en massagestralen zorgt voor (spier)ontspanning. Dit is goed voor de gezondheid, vandaar de term spa als ‘’gezondheid in het water’’. 

Opblaasbare spa

Een opblaasbare spa ofwel opblaasbare jacuzzi biedt de luxe en comfort die een vaste jacuzzi te bieden heeft, alleen dan voor een betaalbare prijs. Het makkelijke aan een opblaas jacuzzi is dat je deze enkel hoeft op te blazen, vullen en de spa is klaar voor gebruik. Binnen 30 minuten heb je de spa opgezet. Dit voorkomt een hoop stress tijdens het monteren van de jacuzzi.


Geniet samen met familie of vrienden van een eigen opblaasbare spa. In tegenstelling tot een Intex zwembad, kun je de opblaas jacuzzi ook gewoon gebruiken wanneer het buiten niet zo warm is of zelfs regent. Maak gebruik van de spa tent, speciaal ontworpen voor een opblaas jacuzzi. Deze tent beschermt je tegen de regendruppels én zonnestralen. Een opblaas jacuzzi is ideaal om na een lange werkdag lekker op te warmen en te genieten van de bubbels. Maar ook lekker om tijdens een zomerse dag heerlijk te genieten van de zon en bubbels.

Soorten jacuzzi opblaasbaar

Een opblaas jacuzzi is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Zo heeft Intex opblaasbare jacuzzi's voor 4 personen en 6 personen. Deze zijn verkrijgbaar in een ronde en octagon vorm, in de kleuren: beige, zwart, blauw en grijs. Iedere spa heeft bijpassende accessoires. Welke accessoires, hangt af van het type; de Intex spa Bubble & Jet heeft andere accessiores en specificaties dan de Intex spa Bubble. De Greywood jacuzzi opblaasbaar is de enige met een hout look.  

Voordelen opblaasbare jacuzzi

 • Een opblaasbare jacuzzi is eenvoudig op te zetten
 • Je hebt de spa ook zo weer opgeborgen
 • Het is mogelijk de jacuzzi te verplaatsen
 • De opblaas jacuzzi = betaalbare luxe
 • Een opblaasbare spa heeft minder onderhoud nodig dan een traditionele hottub