Paviljoen 3x3

Paviljoen 3x3

Een tuinpaviljoen van 3x3 is perfect voor iedere tuin of ieder terras. Dit paviljoen biedt voldoende bescherming tegen de zon voor bijvoorbeeld een tafel of zitbank op warme zomerdagen. Ons assortiment bevat paviljoenen met en zonder zijwanden, in verschillende kleuren en soorten.

Lees meer
Filteren
Filteren

6 producten

 1. Tuinpaviljoen Grenada - grijs
  Onze prijs
  199,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Tuinpaviljoen Grenada - crème
  Onze prijs
  199,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Martinique Tuinpaviljoen 3x3 Wit Pure Garden & Living
  Onze prijs
  229,00
  Afhalen in winkel
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. 50 jaar ervaring

  14 dagen herroepingsrecht

 5. Borneo Tuinpaviljoen 3x3 Lichtgrijs Pure Garden & Living
  Onze prijs
  Adviesprijs 249,00 239,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

6 producten

3x3 tuinpaviljoen kopen

Kleine tuin of klein terras met weinig ruimte? Dan biedt het tuinpaviljoen 3x3 de ideale afmeting, die in bijna iedere tuin/terras te plaatsen is! Deze luxe paviljoenen zijn gemaakt van stevig en duurzaam materiaal maar toch bevelen wij aan om deze in de wintermaanden af te breken. Voor de overige maanden is het een makkelijk, mooi en zeer functionele toevoeging aan jouw tuin of terras. Met een tuinpaviljoen kun je overdag in de schaduw en ‘s avonds in de vastgehouden warmte van uw tuin genieten. Neem een kijkje in ons assortiment, bestel je favoriete paviljoen 3x3 en deze zal snel bij jou thuis geleverd worden, laat het genieten in de tuin maar beginnen!

Waarom een Paviljoen 3x3 kopen

Bij Heuts bieden we paviljoenen van 3x3 in verschillende uitvoeringen aan. Zo kun je kiezen voor een paviljoen met of zonder zijwanden. Daarbij zijn onze paviljoenen van 3x3 voorzien van een waterafstotend dak en is er een UV-bestendige coating in het dak verwerkt.

Om zo lang mogelijk te genieten van je tuinpaviljoen, raden we je aan om regenwater op het dak zo snel mogelijk te verwijderen. Bij slecht weer is het verstandig om het dak van je tuinpaviljoen 3x3 eraf te halen en ergens droog binnen te bewaren. Tevens is het verstandig om het framewerk te behandelen met Hammerite om roestvorming van uw 3x3 paviljoen te voorkomen. Tot slot is het handig om te vermelden dat de tuinpaviljoen van 3x3 geschikt zijn voor 10 à 12 personen.