Intex Ultra XTR Frame Pool

Intex Ultra XTR Frame Pool
Wil je een familie zwembad dat kwalitatief boven de andere opzetzwembaden uitsteekt? Neem dan een Intex Ultra XTR frame pool! Deze zwembaden van Intex zijn heel erg stevig en stralen klasse uit door de het strakke design in grafietgrijze kleur. Een Intex ultra XTR frame zwembad is een geweldige aanvulling op je tuin!
Lees meer
Filteren
Filteren

7 producten

  1. Officiële Intex & Bestway Dealer

    Extra scherp geprijsd

7 producten

Intex ultra XTR frame pool

De Intex Ultra XTR Frame Pool is een zwembad dat garant staat voor urenlang waterplezier in uw tuin. Deze zwembaden zijn zowel geschikt voor kinderen als ouderen. De ultra XTR frame zwembaden zijn gemakkelijk op te zetten, binnen c.a. 45 minuten is het zwembad vulklaar. Er zijn zowel ronde als rechthoekige vormen van de ultra XTR frame pool beschikbaar, de rechthoekige zwembaden zorgen ervoor dat u minder plaats kwijt bent in uw tuin.

De Intex ultra XTR frame pool kenmerkt zich door de sterke ovalen buizenconstructie die zorgt voor extra stabiliteit van het zwembad. Hierdoor blijft de wand steeds in zijn vorm behouden. De Intex ultra XTR frame pools zijn de sterkste en duurzaamste zwembaden binnen de Intex serie. Om uw ultra XTR frame zwembad optimaal te kunnen gebruiken bieden wij u een aantal accessoires, zoals een Intex filterpomp, Intex zwembadverwarming, Intex afdekzeil of een Intex bodemzuiger.

De voordelen van het kopen van een Intex Ultra XTR Frame Pool:

  • Geschikt voor jong en oud
  • Binnen 45 minuten vulklaar
  • Zwembad maakt gebruik van een sterke ovalen buizenconstructie
  • Verkrijgbaar als ronde en rechthoekige zwembaden
  • Alle benodigde accessoires beschikbaar

Bekijk ons Intex zwembad overzicht.