Zwembad met filterpomp

Zorg ervoor dat je een zwembad met filterpomp hebt, je zwembad moet schoon en hygiënisch blijven! De filterpompen van Intex zijn voorlopers op het gebied van innovatie en techniek. Bij Heuts worden de zwembaden grotendeels geleverd inclusief filterpomp.
Lees meer
Filteren
Filteren

1-12 van 41

Pagina
 1. Intex Prism Frame Premium Ø 488 Clearview
  Onze prijs
  Adviesprijs 479,00 379,00
   Prijs met klantenkaart 349,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Intex Prism Frame Premium 400 x 200 cm
  Onze prijs
  339,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Intex Prism Frame Premium 400 x 200 x 122
  Onze prijs
  449,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. Officiële Intex™ Dealer

  INTEX™ extra scherp geprijsd

 5. Intex Prism Frame Premium Ø 457 x 107 cm
  Onze prijs
  309,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 6. Intex Easy Set Pool Ø 457 x 122 cm (set)
  Onze prijs
  259,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 7. Intex Prism Frame Premium 488 x 244 cm
  Onze prijs
  435,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 8. Intex Prism Frame Premium Ø 366 x 99 cm
  Onze prijs
  219,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 9. Intex Metal Frame Pool Ø 457 x 122 (set)
  Onze prijs
  329,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 10. Officiële Intex™ Dealer

  INTEX™ extra scherp geprijsd

 11. Intex Prism Frame Premium Ø 427 x 107 cm
  Onze prijs
  299,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 12. INTEX™ Prism Frame Premium Ø 610 x 132 cm
  Onze prijs
  579,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 13. Intex Easy Set Pool Ø 457 x 84 cm (set)
  Onze prijs
  119,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

1-12 van 41

Pagina

Intex zwembad met filterpomp

Bovenstaande zwembaden worden allemaal geleverd inclusief filterpomp. Naast het zwembad met pomp ontvang je bij de meeste zwembaden ook een grondzeil, afdekzeil en ladder. De filterpomp zorgt ervoor dat jouw zwemwater goed schoon blijft; deze pomp haalt niet alleen zwevende vuildeeltjes uit het water, maar houdt het water ook continu in beweging. Het grote voordeel hiervan is dat algen, schimmels en bacteriën zo geen enkele kans krijgen om zich te ontwikkelen. Dankzij de combinatie van een zwembad met filterpomp kun jij zorgeloos genieten van kristalhelder zwemwater. 

 

Maar waar moet je op letten bij het aanschaffen van een Intex zwembad met pomp? Onder andere de capaciteit, het filtermedium en de aansluiting van de pomp zijn van belang.

Zwembad met filterpomp: pompcapaciteit

De Intex filterpompen variëren in pompcapaciteit. Zo is de ‘Intex Filterpomp 1.250 liter/uur’ geschikt voor kleine zwembaden met een inhoud van 800 tot 4.500 liter en kan de ‘Intex Filterpomp 9.463 liter/uur’ zelfs een zwembadinhoud van 14.000 tot 35.000 liter hygiënisch filteren. Daartussen zitten nog drie andere modellen allen met een eigen capaciteit.  

 

De kleinere pompen voeren minder onderhoud uit, omdat kleinere zwembaden simpelweg minder onderhoud vereisen. Een zwembad met filterpomp van Intex biedt gegarandeerd een goed gefilterd en schoon zwembad. 

Zwembad met filterpomp: filtermedium

Bij iedere Intex filterpomp zijn diverse filtermedia mogelijk. In de cartridge filterpompen wordt het vuil opgevangen door een vervangbare filtercartridge. Voor optimale werking tijdens het zwemseizoen raden wij aan de cartridge iedere twee weken te vervangen. Koop je een Intex zwembad met filterpomp bij heuts.nl, dan ontvang je daar ook een filterpatroon bij. Dit kan een type A of B cartridge zijn.

 

 • Type A - voor de meeste filterpompen heb je deze cartridge nodig
 • Type B - alleen nodig voor de ‘Intex Filterpomp 9.463 liter/uur’

In plaats van een filtercartridge is het mogelijk om 70gr Aqualoon filterbolletjes te gebruiken als filtermedium. Deze 100% polyethylenen bolletjes gaan lang mee. Je kunt ze wassen en hergebruiken. Vervangen hoeft slechts eenmaal per 3 jaar. Een ander voordeel is dat ze te gebruiken zijn in zowel cartridge filterpompen als zandfilterpompen. Zand en glasparels zijn alleen geschikt voor de Intex zandfilterpomp.

Zwembad met filterpomp: aansluiting

Het aansluiten van een nieuwe filterpomp is heel eenvoudig. Alle Intex pompen beschikken namelijk over voorgemonteerde aansluitingen voor de invoer en afvoer van het water. Daarnaast ontvang je van ons bij ieder Intex zwembad met pomp de benodigde zwembadslangen (en voor de zekerheid een handleiding). Jij hoeft alleen de slangen te koppelen aan de pomp en het zwembad. Stekker in het stopcontact en de pomp is klaar voor gebruik!

Let op! Niet alle filterpompen hebben dezelfde aansluiting. Ben je van plan om een losse zwembadpomp te kopen bij jouw Intex zwembad, controleer dan even of de afmeting van de slangen overeenkomen.
De ene filterpomp heeft een aansluiting van 32 mm en de andere van 38 mm. Bij aanschaf van een zwembad met pomp kun je er zeker van zijn dat de juiste pomp wordt meegeleverd.

Hydro Aeration Technology

Alle Intex filterpompen maken gebruik van de Hydro Aeration Technology, een innovatie van Intex op het gebied van waterzuivering. Dit systeem zorgt voor een aanzienlijk betere watercirculatie en filtering. Dankzij het Aeration proces voegen vuildeeltjes zich samen en zinken ze vervolgens naar de bodem van het zwembad. Hierdoor is het makkelijker om vuil uit het zwemwater te filteren. Door lucht toe te voegen, wordt kleuring van het water voorkomen met als resultaat een sprankelend helderblauw zwembad!

Verbeterde filtering dankzij de Krystal Clear techniek

Sinds de introductie van de nieuwe filtertechniek Krystal Clear zijn de filterpompen nog krachtiger dan voorheen. De filterpompen beschikken nu over meer pompcapaciteit. Daarnaast is de waterinlaat verbeterd om het water nog beter terug het zwembad in te laten stromen. Ook de cartridges ondergingen een upgrade. Ze bestaan nu uit dikker en zwaarder papier met meer plooien. Allemaal met als doel een uitstekende watercirculatie en filtering te realiseren zodat jij onbezorgd van een helder zwembad kunt genieten.