• Let op: Naast dat wij bezorgen, zijn onze winkels geopend om bestellingen af te halen. Lees meer >
 • Let op: Naast dat wij bezorgen, zijn onze winkels geopend om te winkelen op afspraak. Lees meer >
 • Bestel online of kom langs in een van onze vestigingen. Lees meer >

Fietsendrager 4 fietsen

Met een fietsendrager voor 4 fietsen neem je alle fietsen van het gezin mee op één fietsendrager. Je bevestigt deze fietsendrager eenvoudig op de trekhaak. Vier fietsen is de maximale capaciteit van de fietsendragers in het assortiment van Heuts.
Filteren

3 producten

 1. Pro-User Amber 4 Fietsendrager
  Onze prijs
  Normale prijs  374,95 Speciale prijs  299,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Hapro Atlas Active IV 7-Polig Fietsendrager
  Onze prijs
  Normale prijs  497,00 Speciale prijs  339,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Hapro Atlas Active IV 13-Polig Fietsendrager
  Onze prijs
  Normale prijs  574,00 Speciale prijs  399,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

3 producten

Fietsendrager 4 fietsen

Wanneer je met je gezin of vrienden op fietsvakantie gaat, kun je eenvoudig de eigen fietsen meenemen door een fietsendrager voor 4 fietsen op de auto te plaatsen. In ons assortiment vind je verscheidene fietsendragers voor 4 fietsen van premium merken.

Onze fietsendragers voor meerdere fietsen zijn eenvoudig zelf te monteren. Kies je voor een fietsendrager die je aan de tekhaak bevestigt, dan hoef je niet lang te prutsen. Daarnaast zijn deze fietsendragers stevig en kantelbaar. De fietsendrager belemmert het openen van de kofferbakklep niet.

Om een juiste keuze in fietsendrager te maken, moet je letten op het gewicht van je fietsen en de draagkracht van de drager. Het gewicht van vier fietsen moet voldoende ondersteund worden door de drager. Heb je een elektrische fiets? Dan hebben wij een selectie fietsendragers speciaal geschikt voor jouw fiets.

Bij Heuts vind je fietsendrager voor 4 fietsen van verscheidene merken zoals Twinny Load, Hapro, Thule en Pro-User. Wil je meer advies over het plaatsen of aanschaffen van een fietsendrager? Bekijk dan ons fietsendrager advies.