Twinny Load Fietsendrager

Twinny Load is al sinds de jaren 80 specialist op het gebied van fietsendragers. De fietsendragers van Twinny Load staan bekend om de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het ruime assortiment zorgt ervoor dat er voor elke fietsliefhebber een geschikte fietsendrager te vinden is. Ook heeft Twinny Load fietsendragers die specifiek geschikt zijn voor het vervoeren van elektrische fietsen.
Lees meer
Filteren
Filteren

7 producten

 1. Twinnyload Fietsdrager verlichtingsbalk
  Onze prijs
  39,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Twinny Load Easy Fietsendrager
  Twinny Load Easy Fietsendrager
  Onze prijs
  59,99
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Twinny Load e-Carrier II Fietsendrager
  Twinny Load e-Carrier II Fietsendrager
  Onze prijs
  Adviesprijs 338,99 299,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. Twinny Load e-Carrier Ultra Fietsendrager
  Twinny Load e-Carrier Ultra Fietsendrager
  Onze prijs
  Adviesprijs 478,99 419,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 5. Twinny Load e-Carrier Base Fietsendrager (Swing-koppeling)
  Twinny Load e-Carrier Base Fietsendrager (Swing-koppeling)
  Onze prijs
  Adviesprijs 259,00 249,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 6. Twinny Load e-Wing Fietsendrager
  Twinny Load e-Wing Fietsendrager
  Online tijdelijk niet op voorraad
  Voeg toe aan verlanglijst

7 producten

Twinny Load fietsendrager

Met een Twinny Load fietsendrager kun je eenvoudig je fietsen meenemen op je auto. Twinny Load biedt hoogwaardige fietsendragers met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Deze trekhaak fietsendragers zijn tevens geschikt voor elektrische fietsen. Voor elke fietsliefhebber is er wel een passende drager verkrijgbaar.

Als je een Twinny Load fietsendrager wil aanschaffen is het belangrijk van te voren een aantal punten in kaart te brengen. Hoeveel fietsen wil je gaan vervoeren en welke aansluiting heb je nodig? De meeste fietsendragers kunnen 1 of 2 fietsen transporteren. Heb je een elektrische fiets dan zul je het draaggewicht van de fietsendrager moeten controleren. Ga je met een groter gezin of met vrienden op reis? Kies dan een Twinny Load drager voor 3 of 4 fietsen.

De fietsendragers beschikken over een stekkeraansluiting waarmee je de fietsendrager aan je auto koppelt. Hierdoor zorg je dat de verlichting op je fietsendrager werkt. Zowel de fietsendrager als de auto heeft een 7-polige of 13-polige stekker. Controleer altijd dat de fietsendrager op je auto aansluit. Past het niet? Dan kun je altijd een verloopstekker bij je fietsendrager bestellen.

Twinny Load staat al jaren in de markt als fietsendrager specialist. Twinny Load fietsendragers zijn een prachtige combinatie van kwaliteit, functionaliteit en veiligheid. Je bestelt je Twinny Load fietsendrager eenvoudig bij Heuts. Meer informatie nodig over de aanschaf van een fietsendrager? Bekijk ons advies.