Zoek op kenteken

Wist je al dat je bij Heuts veel auto accessoires en benodigdheden binnen een handomdraai op kenteken kunt zoeken? Door middel van onze vernieuwde kentekenmodule willen wij het gemakkelijker voor je maken om de juiste producten voor je auto te vinden. Momenteel zijn er al verschillende producten vindbaar op kenteken, zoals dakdragers, ruitenwissers en motorolie. Ben je benieuwd naar welke auto accessoires er nog meer bij ons op kenteken te vinden zijn lees dan verder op deze pagina.

AutovakantieAutovakantie

Vindbaar op kenteken

50+ jaar ervaring in automaterialen

Tips van productspecialisten

Vóór 16u besteld, morgen in huis!

Motorolie

Controleer jij met regelmaat je motorolie? Wanneer je motorolie ververst moet worden kun je nu aan de hand van onze kentekenmodule de juiste olie voor jouw auto vinden. Zo voorkom je schade aan de motor!

Automatten

Onlangs hebben wij heel veel nieuwe automatten aan ons assortiment toegevoegd. Ook deze kun je aan de hand van je kenteken opzoeken en eenvoudig online bestellen. Bekijk snel de verschillende sets die voor jouw voertuig geschikt zijn.

Vindbaar op kenteken

50+ jaar ervaring in automaterialen

Tips van productspecialisten

Vóór 16u besteld, morgen in huis!

Koelvloeistof

Koelvloeistof is een belangrijk onderdeel van goed onderhoud. Deze vloeistof zorgt er namelijk voor dat de motor niet oververhit raakt. Het is daarom belangrijk om regelmatig te controleren of er nog voldoende in je auto zit. Benieuwd welke vloeistof voor jouw auto geschikt is? Vul dan snel je kenteken in en haal een fles in huis!

Ruitenwissers

Goed zicht is uiterst belangrijk. Versleten ruitenwissers kunnen piepen of strepen op je autoruit maken. Vervang daarom tijdig je ruitenwissers! Heb je voor of achter nieuwe wissers nodig, maar twijfel je welke wissers geschikt zijn voor jouw auto? Zoek dan de juiste wissers op aan de hand van je kenteken!

Dakdragers

Ga je op reis en heb je nog dakdragers nodig voor het vervoer van je nieuwe dakkoffer, maar weet je niet welke dakdragers geschikt zijn voor je auto? Dankzij onze vernieuwde kentekenmodule kun je nu precies zien welke dakdragers je nodig hebt om je dakkoffer op het dak van je auto te bevestigen.

50+ jaar ervaring in automaterialen

Tips van productspecialisten

Vóór 16u besteld, morgen in huis!

Armsteunen

Niets is zo gemakkelijk dan een handige armsteun waarop je je arm kunt laten rusten tijdens het rijden. Benieuwd welke armsteun in jouw auto past? Je controleert het eenvoudig door je kenteken in te voeren in onze handige en vernieuwde kentekenmodule.

Kofferbakschalen

Kofferbakschalen zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van natte en vieze spullen. Vuil en vocht blijven dankzij de vorm namelijk gemakkelijk liggen op de kofferbakschaal en zo voorkom je beschadigingen aan je kofferbakbekleding. Vul je kenteken in en kijk snel welke schaal bij jouw auto past.

Zonwering

Er is niets zo vervelend als de laagstaande zon in je ogen. Dit geldt ook voor je passagiers op de achterbank. Met onze zonwering voor in de auto zitten je passagiers lekker in de schaduw. Heb jij nog geen sunshades in de auto? Bestel ze snel aan de hand van je kenteken.

Zijwindschermen

Heb jij al een zijwindscherm in je auto? Met een zijwindscherm kun je namelijk altijd je raam een stukje opendoen zonder dat je last hebt van windgeruis of regen. Ook handig om beslagen ramen te voorkomen en te zorgen voor een optimale luchtcirculatie in je auto.