Hapro Fietsendrager

Een Hapro fietsendrager is de ideale oplossing als jij je fietsen graag mee wilt nemen als je met de auto op vakantie gaat of een korte trip maakt. De fietsendragers die wij aanbieden kunnen namelijk 2 tot 3 fietsen vervoeren en de Atlas Premium modellen kunnen zelfs 2 elektrische fietsen vervoeren.
Filteren

6 producten

 1. Hapro Atlas Active I 13-Polig Fietsendrager
  Onze prijs
  Normale prijs  264,99 Speciale prijs  189,00
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Hapro Atlas Premium Xfold I Fietsendrager
  Onze prijs
  Normale prijs  399,99 Speciale prijs  299,00
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst

6 producten

Hapro fietsendrager

De Hapro fietsendrager staat bekend om zijn slimme design, de eenvoudige montage en het gebruiksgemak. Ons Hapro fietsendrager assortiment bestaat uit de complete Hapro Atlas serie. Deze hele serie bestaat uit trekhaak fietsendragers die voorzien zijn van het slimme kantelsysteem met handbediening. Hierdoor kun je dus heel eenvoudig snel iets in je kofferbak leggen zonder dat je de fietsen van de fietsdrager afhaalt.

De montage van de Hapro fietsendrager verloopt zeer eenvoudig dankzij het handige snelbevestigingssysteem. Allereerst moet de fietsendrager op de kogel van de trekhaak geplaatst worden en vervolgens moet de beugel van onder naar boven getrokken worden, waardoor deze stevig vastgezet wordt op de trekhaakkogel. Zodra de Hapro fietsendrager goed vastgeklemd is kan deze vergrendeld worden zodat deze optimaal tegen diefstal beveiligd is.

De modellen die wij aanbieden zijn geschikt voor 2 of 3 fietsen en beschikken allemaal over een 7-polig stekkeraansluiting. De Premium modellen uit de Hapro Atlas serie beschikken ook over een 13-polige aansluiting en dankzij het hoge draagvermogen zijn deze uiterst geschikt voor het vervoeren van e-bikes.