Veriga Sneeuwkettingen


Veriga is een toonaangevend merk, gespecialiseerd in gevarieerde anti-slip oplossingen voor voertuigen. Veriga biedt daarbij een breed scala aan sneeuwkettingen voor personenauto's. Veriga Tractiva is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van sneeuwkettingen; Sterker, eenvoudiger, veerkrachtiger en efficiënter. 

Lees meer
Sneeuwkettingen
Schneeketten
Chaînes à neige
Cadenas de nieve
Filteren

1-12 van 26

Pagina

1-12 van 26

Pagina
Catene da neve
Filteren

Veriga  professionele sneeuwkettingen voor jouw auto

Alle Weissenfels sneeuwkettingen zijn TÜV goedgekeurd. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbaar kwaliteitsproduct. De certificatie garandeert een hoge kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Daarnaast voldoen de sneeuwkettingen van personenauto's aan de ÖNORM V 5117, dit is Oostenrijkse norm voor sneeuwkettingen die ook in Italië van toepassing is. Ook de sneeuwkettingen voor busjes voldoen aan een Oostenrijkse norm (ÖNORM V 5119). Kortom, u bent met Weissenfels zeker van kwaliteit.

Veriga Pro Compact

Bij Heuts bieden wij van het Veriga SNOW-assortiment onder andere de Pro Compact sneeuwkettingen. Pro Compact 9 sneeuwkettingen moeten handmatig worden aangespannen. Deze kettingen zijn van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Betrouwbaar in de meest extreme wegsituaties. Bekijk ons assortiment Pro Compact Sneeuwkettingen.

Veriga Tractiva

De meeste Weissenfels sneeuwkettingen zijn voorzien van de innovatieve Clack&Go technologie: na het inhaken van de ketting doet de zelfspanner de rest van het werk. Deze houdt de ketting op spanning en trekt zichzelf strak na enkele meters gereden te hebben. Voor onervaren gebruikers van sneeuwkettingen is de Weissenfels Clack&Go ideaal, want naast het feit dat deze ketting zichzelf naspant, centreert hij zichzelf ook direct. Zo kun jij veilig jouw weg vervolgen.