Herenfietsen

Bekijk hier de verschillende herenfietsen van Heuts op je gemak! Wil je een sportieve herenfiets kopen? De fietsen van NCM zijn zeer comfortabel, voordelig, maar vooral luxe! Het zijn uitstekende fietsen voor lange en korte afstanden of als je sportief door de bossen wil crossen met een mountainbike. 

Lees meer
Filteren
Filteren

6 producten

6 producten

Herenfiets kopen?

Bekijk hier onze herenfietsen op je gemak!

Wil je een goede herenfiets kopen? Dan ben je bij Heuts aan het goede adres! Wij hebben zeer voordelige, comfortabele en duurzame herenfietsen voor jou in de aanbieding. Onze herenfietsen zijn geschikt voor dagelijks gebruik en lange of korte fietstochten. Ook heb je de keuze tussen normale fietsen of elektrische fietsen!

Wil je liever een herenfiets kopen die echt staat voor kwaliteit en luxe? Dan is de NCM Venice+ e-bike de moeite waard voor jou om hier een kijkje te nemen. Met deze herenfietsen geniet je uitermate van het comfort en ze zijn ideaal om lange afstanden mee af te leggen vanwege de actieradius van 150 kilometer! Ben je meer in voor avontuur en wil je door de bossen crossen met een gloednieuwe elektrische mountainbike? Bekijk dan zeker de NCM Mountainbikes uit ons assortiment, een heel stevige fiets waarvoor geen enkel terrein te lastig is.