Oris fietsendrager

Ben jij op zoek naar een betrouwbare fietsendrager van top kwaliteit? Bekijk dan de Oris fietsendragers. De fietsendragers van Oris zijn geschikt voor het vervoeren van 2 en maximaal 3 fietsen. Er is ook een Oris fietsendrager die speciaal ontwikkeld is voor auto's met een speciale FIX4BIKE trekhaak. 

Lees meer
Filteren
Filteren

4 producten

  1. Oris Tracc Fietsendrager
    Online tijdelijk niet op voorraad
    Voeg toe aan verlanglijst

4 producten

Oris fietsendragers

Oris fietsendragers zijn uiterst betrouwbare fietsendragers van Duitse makelij. Oris is van origine bekend van het maken van trekhaken voor auto's maar is nu ook enkele jaren een gevestigd merk op het gebied van fietsendragers. Oris fietsendragers zijn stevig en van hoge kwaliteit. De fietsendragers van Oris zijn geschikt voor 2 fietsen, ook hebben ze één fietsendrager in het assortiment die geschikt is voor 3 fietsen. 

Oris heeft sinds 2015 ook fietsendragers ontwikkeld die exclusief voor FIX4BIKE® trekhaken bedoeld zijn. Dankzij FIX4BIKE® trekhaken kunnen fietsendragers makkelijker en sneller gemonteerd worden op de trekhaak. Met een FIX4BIKE® trekhaak kan de trekhaakkoppeling makkelijk gedemonteerd worden van de auto dankzij de ergonomische handgreep die de koppeling heeft. 

Let op: FIX4BIKE® fietsendragers zijn enkel geschikt voor auto's die de beschikking hebben over een FIX4BIKE® trekhaak. Deze fietsendragers zijn dus niet geschikt voor normale trekhaken! Op zoek naar een fietsendrager voor een normale trekhaak? Bekijk ons aanbod trekhaak fietsendrager.