Toiletvloeistof

Tijdens het kamperen wil je geen last hebben van vieze geurtjes of een verstopt chemisch toilet. Onze geavanceerde toiletvloeistof voor campers en caravans zorgt voor een schoon en fris toilet. Met ongeëvenaarde geurbestrijding en milieuvriendelijke eigenschappen, zal onze toiletvloeistof jouw reiservaring naar een hoger niveau tillen.
Lees meer
Filteren
Filteren

7 producten

 1. Thetford Aqua Kem Blue Concentrated - 780ml
  Onze prijs
  17,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Thetford Aqua Kem Green Concentrated - 750ml
  Onze prijs
  17,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Thetford Aqua Rinse Concentrated - 750ml
  Onze prijs
  14,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. Travellife Kemping Rinse Toiletvloeistof - 2L
  Onze prijs
  11,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 5. Travellife Kemping Blue Toiletvloeistof - 2L
  Onze prijs
  11,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 6. Thetford Aqua Soft Toiletpapier - 4 Rollen
  Onze prijs
  5,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 7. Travellife Toiletpapier - 4 Rollen
  Onze prijs
  3,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

7 producten

Toiletvloeistof kopen?

Zoek je een doeltreffend reinigingsmiddel voor zowel de spoelwatertank als de afvaltank van je chemische toilet? Ontdek dan ons uitgebreide assortiment toiletvloeistoffen, speciaal ontworpen voor campers en caravans.

Het is helaas mogelijk dat bacteriën, schimmels en algen zich in het spoelwater van je chemische toilet ontwikkelen. Daarnaast kunnen onaangename geuren en verstoppingen in de afvaltank optreden, iets wat je natuurlijk liever wilt voorkomen. Binnen ons ruime aanbod aan toiletvloeistoffen voor campers en caravans vind je producten van gerenommeerde merken. Deze merken staan garant voor kwaliteit, zodat je met vertrouwen toiletvloeistoffen voor je camper of caravan aanschaft die effectief zijn.

Thetford toiletvloeistof

Houd je mobiele toilet en het spoelwater schoon en fris met de toilet- en spoelwaterproducten van Thetford. Thetford Toiletvloeistof staat al sinds 1960 garant voor een comfortabele en hygiënische ervaring. Met een ruime keuze reinigingsproducten vormt de beste keuze voor elke kampeerder.

Travellife toiletvloeistof

Ontdek Travellife Toiletvloeistof, de perfecte metgezel voor zorgeloos reizen met je camper of caravan. De geavanceerde formule garandeert maximale frisheid en hygiëne, terwijl de biologisch afbreekbare eigenschappen het milieu beschermen. Met Travellife wordt elk toiletgebruik een comfortabele ervaring, ongeacht waar je avontuur je brengt. Kies voor Travellife en geniet van een schone en aangename reis!

Welke toiletvloeistof heb ik nodig?

Er bestaan in principe drie verschillende kleuren toiletvloeistoffen voor chemische toiletten, verkrijgbaar van diverse merken:

 • Blauw: Deze vloeistof wordt toegevoegd aan de afvaltank van je toilet. De blauwe vloeistof heeft de eigenschap om afvalstoffen in de tank vloeibaarder te maken, waardoor het legen van de tank aanzienlijk vereenvoudigd wordt.
 • Groen: Net als de blauwe vloeistof wordt groene toiletvloeistof in de afvaltank gebruikt en heeft dezelfde functionaliteit. Het verschil zit in het milieuvriendelijke karakter, waardoor het een meer duurzame keuze is voor milieubewuste reizigers.
 • Roze: Deze vloeistof is bedoeld voor de spoelwatertank van je toilet. Bij elke spoelbeurt verspreidt de roze vloeistof een verfrissende geur, wat zorgt voor een aangename en hygiënische toilet ervaring.

De keuze tussen deze kleuren toiletvloeistoffen hangt af van je persoonlijke voorkeur en milieubewuste overwegingen. Zo bieden ze allemaal een oplossing voor verschillende aspecten van je chemisch toilet, om je reiscomfort te optimaliseren.

Toiletpapier

Naast de juiste toiletvloeistof in de spoel- en afvaltank is het ook erg belangrijk om het juiste toiletpapier te gebruiken. Het reguliere toiletpapier dat verkrijgbaar is in de supermarkt breekt namelijk langzaam af, waardoor klonten ontstaan die het chemisch toilet zullen verstoppen en het legen van de afvalwatertank vermoeilijken. Speciaal hiervoor bieden we toiletpapier aan dat snel oplost en opstoppingen voorkomt.