Fietsendrager achterklep

Een fietsendrager achterklep is een goed alternatief voor wanneer je geen trekhaak hebt en geen fietsen op je dak wilt of kunt monteren. Met een fietsendrager voor op de achterklep vervoer je eenvoudig één of meerdere fietsen. Op Heuts.nl vind je kwalitatief hoogwaardige achterklepfietsendragers!
Lees meer
Filteren
Filteren

5 producten

 1. Thule ClipOn 9104 Fietsendrager
  Onze prijs
  Adviesprijs 224,95 219,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Thule OutWay Hanging 3B 995 Fietsendrager
  Onze prijs
  Adviesprijs 489,95 430,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Thule WanderWay 2B 911 Fietsendrager
  Onze prijs
  Adviesprijs 659,95 649,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

5 producten

Fietsendrager achterklep

Wil je graag een fietsendrager op je auto bevestigen, maar heb je geen trekhaak en zie je het niet zitten om een fietsendrager op het dak van je auto te plaatsen? Dan is de achterklep fietsendrager een uitkomst.

Een fietsendrager op achterklep bevestig je, zoals de naam het al zegt, op de kofferbakklep van je auto. Controleer altijd of de achterklep van je auto geschikt is voor het plaatsen van een achterklepfietsendrager. Sommige auto’s komen niet in aanmerking voor een dergelijke fietsendrager.

Fietsendragers voor de achterklep kunnen op twee manieren worden gemonteerd. Er zijn fietsendragers die gemonteerd kunnen worden vergelijkbaar met de trekhaak fietsendrager, maar de meeste achterklepdragers hebben een systeem waarbij je de fietsen in houders hangt. Fietsen met een damesframe hebben dan een extra adapter nodig.

Dit type fietsendrager is doorgaans niet geschikt voor het gewicht van elektrische fietsen. Achterklepdragers hebben een lager draagvermogen dan andere type fietsendragers.