Chemisch toilet

Een chemisch toilet is de ideale oplossing voor als je liever niet naar het toiletgebouw op de camping wil lopen. Ook is het erg prettig als je onderweg met de camper of caravan jouw behoefte moet doen, maar er geen sanitaire voorziening in de buurt is. Een chemisch toilet brengt een heleboel gemakken met zich mee.

Lees meer
Filteren
Filteren

3 producten

 1. Thetford Porta Potti Qube 365
  Thetford Porta Potti Qube 365
  • Capaciteit afvaltank (L): 21
  • Zithoogte (cm): 40,8
  • Spoelsysteem: Zuigerpomp
  Onze prijs
  Adviesprijs 99,95 89,95
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Thetford Porta Potti Qube 335
  Thetford Porta Potti Qube 335
  • Capaciteit afvaltank (L): 10
  • Zithoogte (cm): 30,8
  • Spoelsysteem: Zuigerpomp
  Onze prijs
  Adviesprijs 129,95 114,95
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Thetford Porta Potti Qube 165
  Thetford Porta Potti Qube 165
  • Capaciteit afvaltank (L): 21
  • Zithoogte (cm): 40,8
  • Spoelsysteem: Balgpomp
  Onze prijs
  Adviesprijs 79,95 73,95
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

3 producten

Chemisch toilet kopen

Als je op zoek bent naar een mobiel chemisch toilet, is het van belang om te kijken naar de capaciteit en de afmetingen van dit mobiele toilet. Je hebt immers een kleine ruimte om mee te werken, dus het is van belang dat het toilet in deze ruimte past. Bij Heuts bieden wij verschillende toiletten van Thetford Porta Potti. Deze mobiele toiletten zijn in de camper, caravan, maar ook in de tent te gebruiken.

Camper toilet

Een chemisch toilet voor de camper is erg handig. Het biedt de ideale uitkomst voor reizigers die veel onderweg zijn met de camper. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van tankstations of wegrestaurants. Je kan gewoon op elke willekeurige plek naar de wc gaan. Naast dat een camper toilet erg veel gemak biedt, is het ook nog hygiënischer om op je eigen toilet te zitten.

Chemisch toilet voor caravan

Een chemisch toilet in de caravan biedt een extra stuk comfort en gemak. Je hoeft namelijk niet meer een stuk te lopen naar het toiletgebouw op de camping, maar je kan je eigen toilet in de caravan gebruiken. Dit is ideaal als jij of je kind bijvoorbeeld ‘s nachts naar de wc moet. Als je eenmaal het comfort van een chemisch toilet in de caravan gewend bent, dan wil je niet anders meer.

Gebruik van een chemisch toilet

Een chemisch toilet is eenvoudig in gebruik, maar je hebt wel een aantal middelen nodig om het toilet optimaal te gebruiken. Bij een mobiel chemisch toilet heb je namelijk toiletvloeistof nodig om het afval in de afvaltank af te breken en de spoelwatertank schoon te houden. Ook kan je het beste gebruik maken van toiletpapier dat speciaal is ontwikkeld voor chemische toiletten. Dit toiletpapier breekt aanzienlijk sneller af dan normaal toiletpapier, wat beschadigingen en verstoppingen in het chemische toilet voorkomt. Het toilet wordt doorgespoeld door middel van een balgpomp of een zuigerpomp.

Het legen van een chemisch toilet wordt gedaan bij een speciale stortplaats op kampeerterreinen en campings. Houd hier rekening mee als je gebruikmaakt van een chemisch toilet. Je kan het toilet gemakkelijk legen met een handige beluchtingsknop en schenktuit. Hoe kleiner de afvaltank, hoe vaker deze geleegd moet worden. Een voordeel van een kleine afvaltank is dat deze minder zwaar is om te tillen.