Autostoel Nania

Een autostoel van Nania is een uitstekende keuze voor het vervoeren van je kinderen per auto. Het is wettelijk verplicht dat kinderen onder de 1,35m in een goedgekeurd kinderbeveiligingssysteem worden vervoerd. Zorg er dan ook voor dat je voor de veiligheid van je kinderen goed bent uitgerust wat betreft kinderstoeltjes.
Lees meer
Filteren
Filteren

5 producten

 1. Autostoel Nania Cosmo Isofix Blue 1
  Onze prijs
  Adviesprijs 159,00 95,40
  Jouw korting
  Bezorging 1-2 werkdagen
  Voeg toe aan verlanglijst

5 producten

Nania autostoel online kopen

Heuts mobiliteit en vrije tijd biedt een groot assortiment Nania kinderstoeltjes en –zitjes. De kinderstoeltjes van Nania zijn erg populair geworden door de kwaliteit van de stoeltjes in combinatie met de uiterst gunstige prijzen. Heb je toch liever een autostoeltje van een ander merk? Dan zit je bij ons ook goed! Wij bieden namelijk ook de uiterst kwalitatieve Fisher Price autostoeltjes aan.

Nania autostoel assortiment

Nania heeft een leeftijdssysteem ingevoerd waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen de groepen 0 t/m 3. Voor de allerkleinste (groep 0) zijn er de stoeltjes met de 3-puntsgordel, waardoor je kleintje veilig en comfortabel kan blijven zitten. Ook voor de kinderen vanaf 18 – 36 kg (groep 2-3, 4-12 jaar) is er een groot aanbod aan stoeltjes en zitjes. Je kunt zelf het model kiezen dat voor jou het meest functioneel is. Wil je bijvoorbeeld afneembare bekleding, verstelbare standen en een slaapstand voor extra comfort? Met de kinderstoelen van Nania is dit allemaal mogelijk!

Ook heeft Nania een grote verscheidenheid aan looks & designs. Nania heeft een groot aantal strakke designs die probleemloos bij ieder type en kleur auto passen. Daarnaast biedt Nania ook een aantal stoeltjes met prints aan, met o.a. dieren en Disney figuren die hartstikke leuk zijn voor de kids. Een van onze populairste Nania autostoeltjes is de autostoel Disney Befix Olaf met de beroemde sneeuwpop uit de kinderfilm Frozen. Deze leuke prints vergroten het plezier van je kindje tijdens jullie ritjes.