Vouwfietsen

Ideaal om mee te nemen in het openbaar vervoer of makkelijk mee te nemen op vakantie in de camper. De vouwfiets wordt steeds populairder onder de mensen, en dat heeft alles te maken met het gemak van een vouwfiets. En nu zelfs ook voor de langere afstanden; de elektrische vouwfiets!

Lees meer
Filteren
Filteren

6 producten

6 producten

Vouwfiets en elektrische vouwfiets

De populariteit van de vouwfiets wordt steeds groter. En dat snappen wij wel, vouwfietsen zijn super handig voor iedereen. En tegenwoordig zijn de vouwfietsen niet alleen handig, maar ook heel snel! Elektrische vouwfietsen maken het fietsen nog makkelijker en zorgen ervoor dat je niet bezweet aankomt op school of werk. Zelfs niet als je jezelf hebt moeten haasten voor de trein. Daarnaast heb je ook geen zorgen meer over een parkeerplaats, want een auto is overbodig. Dat is toch fantastisch!

Voordelen vouwfietsen

  • Opvouwbare e-bikes mogen (gratis) mee in de trein
  • Elektrische vouwfietsen mogen ook mee in de trein gedurende de spitsuren
  • Praktisch en makkelijk mee te nemen door handig formaat
  • Ruimtebesparend, heel handig als je (te) weinig ruimte hebt om een 'normale' fiets weg te zetten

Onze vouwfietsen

De vouwfietsen zijn vn het merk NCM, dit is een Duits merk dat gespecialiseerd is in het maken van verschillende type E-bikes. De vouwfietsen van NCM hebben een modern design en er zijn zowel mannen vouwfietsen als vrouwen vouwfietsen. Vouwfietsen hebben over het algemeen een lagere actieradius, want de fietsen zijn natuurlijk geschikter voor de kortere ritten.