Stadsfietsen

Een stadsfiets is ideaal voor korte ritjes en met een stadsfiets ben je makkelijk en snel onderweg. Dit type fiets is geschikt voor diverse tochten, zoals: korte ritjes naar school, werk en lekker relaxt door de bossen fietsen. Bij Heuts hebben we uitstekende stadsfietsen voor jou om meer te genieten van elke fietstocht. 

Lees meer
Filteren
Filteren

3 producten

 1. NCM Munich N8C elektrische stadsfiets 28 inch 25km/h
  Onze prijs
  1.249,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. NCM Munich elektrische stadsfiets 28 inch 25km/h wit
  Onze prijs
  Adviesprijs 1.249,00 1.149,00
  Jouw korting
  Bezorging 1-2 werkdagen
  Voeg toe aan verlanglijst

3 producten

Stadsfietsen en elektrische stadsfietsen

Wil je je dagelijkse activiteiten uitvoeren, en wil je niet met de auto onderweg zijn. Dan is de stadsfiets de perfecte oplossing voor jou. Naar school, werk, rustig in beweging zijn en de boodschappen doen. Met een stevige stadsfiets maak je het jezelf makkelijk, maar met een elektrische stadsfiets maak je het jezelf het makkelijkst. Geweldige kwaliteit fietsen voor zeer veel verschillende activiteiten. Heuts heeft verschillende stadsfietsen voor heren en stadsfietsen voor dames

Onze stadsfietsen

Bij Heuts hebben we verschillende top kwaliteit stadsfietsen van NCM. De stadsfietsen worden gemaakt van hoogstaande materialen in Duitsland. Bij deze stadsfietsen draait het om comfort, design en prijs. Een goede stadsfiets is niet ver weg, en al zeker niet duur in verhouding tot andere elektrische stadsfietsen. 

Buiten comfortabele stadsfietsen kunnen wij je ook een extra steuntje in de rug geven. Met onze elektrische citybikes maken we het voor jou nog makkelijker om niet alleen comfortabel te fietsen voor langere periode, maar je bent ook nog eens veel sneller. En dankzij de stevigheid van deze stadsfietsen merk je niet eens dat de fiets zo snel gaat. Je geniet optimaal met een stadsfiets.