Trekkingfietsen

De trekkingfiets, een fiets speciaal ontworpen voor lange fietstochten en fijne fietsvakanties. Een trekkingbike heeft meer versnellingen en is heel stevig gebouwd. Houd jij van lange fietstochten en het maken van veel kilometers, dan past de trekkingbike zeker bij jou. 

Lees meer
Filteren
Filteren

11 producten

11 producten

Trekkingbike of elektrische toerfiets

Toerfiets, trekkingfiets of hybride fiets. Het komt allemaal op hetzelfde neer, namelijk fietsen die geproduceerd zijn voor de langere fietstochten. Trekkingfietsen zijn comfortabel en hebben veel versnellingen zodat jij het als fietser zo lang mogelijk volhoudt. Om de lange fietstochten tijdens je vakantie of vrije tijd nog makkelijker te maken zijn er ook elektrische trekkingbikes. Deze fietsen beschikken over een zeer lange actieradius zodat jij nog langer en meer kan genieten van de mooie fietstochten en de natuur. Een echte kilometervreter dus. Alles is mogelijk met deze tourfietsen Heuts.

Onze trekkingfietsen

Heuts heeft verschillende trekkingbikes in het assortiment, allemaal van het Duitse merk NCM. Het merk is minder bekend in Nederland, maar dat neemt neit weg dat de e-bikes van NCM beschikken over een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Je krijgt waar voor je geld en er zijn maar weinig elektrische fietsen met een betaalbare prijs en deze hoogstaande kwaliteit.

NCM heeft heren trekkingbikes en dames trekkingbikes gemaakt. De fietsen springen er echt uit met het sportieve design en geven je direct een betrouwbaar gevoel. De fietsen hebben een sportieve zithouding en dankzij de combinatie van hoogwaardige onderdelen met een voorvorkvering zijn de trekkingbikes enorm comfortabel. Mega handig dus wanneer je van plan bent om een mooie lange tocht te maken. 

Voordelen trekkingbikes

Hier zijn enkele voordelen van een trekkingbike:

  • Wil je een lange ontspannen rit maken door de natuur? Dan is de trekkingbike echt iets voor jou, lange actieradius en uitstekend comfort.
  • Veel versnellingen , zo kan je elke helling aan zonder te zweten. Oftewel onbezorgd genieten van alles om je heen. 
  • Shimano derailleurversnellingen zodat je nog lichter trapt en alsnog voldoende ondersteuning krijgt bij iedere situatie
  • Sportieve uitstraling en hoogwaardige kwaliteit onderdelen om jouw fietstocht zo goed mogelijk te maken