Een Heu(t)se tuinvakantie

Ook in de tuin zijn er tal van leuke activiteiten te beleven! Kom helemaal tot rust met de juiste tuinmeubelen, neem een frisse duik in een zwembad of maak een culinair avondmaal op de BBQ. Maar waar haal je dat allemaal vandaan? FF Heuts checken natuurlijk!

De tuinmeubel specialist

Doe de VakantieCheck

Zwembad voor waterpret?

Vooral tijdens de warmere dagen is het fijn om verkoeling te zoeken in een zwembad. Met diverse formaten zwembaden voor kinderen en volwassenen en een ruim assortiment zwembadspeelgoed is vertrekken naar een vakantieland niet meer nodig, je neemt gewoon een duik in je eigen achtertuin!

Lekker BBQ'en

Wie aan vakantie denkt, denkt ook aan lekker eten. Voor alle BBQ-liefhebbers hebben wij een ruim assortiment BBQ’s. Naast een goede BBQ heb je nog tal van accessoires om jouw barbecue gerechten naar een hoger niveau te tillen. Denk aan rookaccessoires, een hamburgermaker of een pizzasteen. Met de juiste tools maak jij er iedere keer opnieuw een feest van! 

Tuinmeubel om te relaxen

Een tuin is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen. Gezellig borrelen met vrienden, of samen rustig genieten van het zonnetje. Met een tuinmeubel van Heuts geniet je optimaal van het buitenleven.

Gegarandeerd een geslaagde zomer!

Een tuinvakantie hoeft helemaal niet saai te zijn, er zijn genoeg leuke activiteiten te doen! Om je alvast op weg te helpen hebben de perfecte tuinvakantie checklist voor jou! Deze checklist staat boordevol leuke activiteiten die jij kunt doen tijdens jouw vakantie in eigen tuin.