Vind 5 paaseieren en maak kans op shoptegoed!

Onze paashaas Patrick heeft de smaak te pakken! Hij heeft namelijk een paar paaseieren op onze website verstopt. Vind jij all 5 de paaseieren in het paasweekend op onze site? Dan kan het zomaar zijn dat jij €100,00 shoptegoed wint.

najaarsbarbecuenajaarsbarbecue

Meedoen? Dat is eenvoudig!

Terwijl iedereen 1e en 2e paasdag eieren in de tuin aan het zoeken is, kun jij paaseieren zoeken op Heuts.nl. Weet jij al bij welke producten paashaas Patrick de paaseieren heeft verstopt? Laat het ons weten op Facebook en maak kans op €100,00 shoptegoed!

Al 60 jaar vertrouwd

Binnen 14 dagen retourneren

Alle actievoorwaarden

1. Organisator

De organisator van de sweepstake is:

Heuts (Fource Automotive B.V.)

De Koumen 38-40

6433 KD Heerlen Nederland

2. Deelnamekandidaten

Alle personen ouder dan 18 jaar die in Nederland wonen, komen in aanmerking om deel te nemen aan de Pasen winactie. Werknemers van de organisator en/of werknemers van bedrijven gelieerd aan de organisator zijn uitgesloten van deelname.

3. Deelname

Om deel te nemen, moet je aangeven waar je de 5 gouden paaseieren hebt gevonden op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/heutspuntnl. Eén winnaar zal worden geselecteerd bij het sluiten van de wedstrijd, en zal op de hoogte worden gebracht op het e-mailadres dat hij/zij heeft opgegeven bij het inschrijven.

4. Winnen

Je maakt kans op €100,00 shoptegoed. Contante betalingen, omruilingen of het overdragen van winsten aan een derde partij zijn ten strengste verboden. 

5. Promotieperiode

De promotieperiode loopt van 7-04-2023 t/m 10-04-2023.

6. Het selecteren van de winnaar

De winnaar wordt binnen een maand na de sluiting van de wedstrijd geselecteerd (uiterlijk op 10-05-2023).

De deelnemers zijn verantwoordelijk voor de juistheid van de verstrekte contactgegevens. De organisator aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de actualiteit, volledigheid of juistheid van de doorgegeven deelnemersgegevens. Indien de verstrekte contactgegevens onjuist zijn, is de organisator op geen enkele wijze verplicht de juiste adressen te achterhalen. Eventuele nadelen die voortvloeien uit onjuiste contactgegevens zijn geheel voor rekening van de deelnemer. Indien de winnaar niet binnen 2 weken na ontvangst van een e-mail reageert, zal een andere winnaar worden gekozen.

Bij eventuele geschillen over de identiteit van de geregistreerde deelnemer, wordt de houder van de account van het e-mailadres dat bij de registratie werd gebruikt, geacht de deelnemer te zijn. De rechtmatige accounthouder is een persoon die is toegewezen door een internetprovider, onlinedienst of persoon die verantwoordelijk is voor de toewijzing van e-mailadressen bij de organisatie achter de domeinnaam van het opgegeven adres. De potentiële winnaar moet, indien van toepassing, ook bewijzen dat hij of zij inderdaad de rechtmatige accounthouder is.

Er is geen recht op beroep.