Campingaz: Gratis 360 Grill Tafelbarbecue

Een speciale aanbieding smaakte nog nooit zo goed. Je krijgt namelijk een gratis 360 Grill tafelbarbecue van Campingaz bij aankoop van een van de geselecteerde Campingaz barbecues. 

Hoe claim je de gratis 360 Grill? 

Je claimt de gratis grill via de website van Campingaz. Na aankoop ga je naar campingaz.nl/promotion, registreer je jouw aankoop. Je ontvangt een bevestiging, waarna je het product zo snel mogelijk krijgt toegestuurd. Lees alle voorwaarden op campingaz.nl/promotion. 

 

Productdetails Campingaz 360 Grill

De 360 grill is een gasbarbecue met een plat ontwerp waarop 360° kan worden gegrild terwijl je comfortabel aan tafel zit. De Campingaz® 360 Grill biedt uitgebreide grill- en kookmogelijkheden met een geribbelde bakplaat, vlakke plancha en een pandrager om te koken. De praktische grill wordt volledig voorgemonteerd geleverd en het sexy, maar eenvoudige ontwerp zorgt ervoor dat de grill harmonieus zal integreren in een huiselijke setting in de stad maar ook tijdens elk avontuur met de caravan. Licht, compact en handig om overal mee naar toe te nemen.

 • Vermogen: 2400 Watt
 • 360° ringbrander met uitstekende vlamverdeling voor een gelijkmatige warmteverspreiding over de hele grill
 • Loopt op Campingaz® R907 / R904 gasflessen of andere butaanflessen met de juiste regelaar
 • Piëzo-ontsteking voor gemakkelijk aansteken zonder lucifers
 • Duurzame omkeerbare bakplaat van gegoten aluminium met anti-aanbaklaag
 • Geïntegreerde pannensteun maakt extra en praktisch koken op de kookplaat mogelijk
 • Volledig instelbaar vermogen
 • Beschermend deksel en handige draagtas
 • Opbergtas inbegrepen

Deelnemende Campingaz Barbecues

Bij aankoop van één van onderstaande Campingaz barbecues kun je een gratis tafelgrill claimen. De actieperiode loopt van 29 maart 2024 tot en met 28 juni 2024. Per gekocht Actieproduct ontvang je een Campingaz 360 Grill tafelbarbecue t.w.v. €99,99. De actie is geldig op de volgende typen Campingaz barbecues: 

 1. Campingaz 3 Series Premium S
  Onze prijs
  Adviesprijs 599,00 559,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Campingaz 4 Series Premium S
  Onze prijs
  Adviesprijs 649,00 599,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Campingaz 3 Series Classic LS Plus D Zwart
  Onze prijs
  429,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

Actievoorwaarden

1. De organisator van deze actie is Campingaz. Voor meer informatie kun je terecht op: https://www.campingaz.nl/promotion

2. Het deelnemende actieproduct betreft een Campingaz 360 grill. Voor meer informatie over dit product, bekijk https://www.campingaz.nl/promotion.  

3. De organisator geeft uitdrukkelijk aan dat de beschikbaarheid en/of werking van de sweepstake niet gegarandeerd kan worden. De sweepstake kan wegens verzachtende omstandigheden worden beëindigd of verwijderd zonder dat hier enige aanspraak van de deelnemer jegens de organisator uit voortvloeit. Beëindiging kan noodzakelijk zijn als gevolg van technische problemen, regelwijzigingen of beslissingen van platforms zoals Facebook, Instagram of Twitter.

4. Deelname aan deze sweepstake en alle daaruit voortvloeiende rechtsbetrekkingen tussen de organisator en de deelnemers inclusief deze deelnamevoorwaarden worden beheerst door het recht van het deelnemende land waarin de deelnemer woonachtig is.

5. De organisator geeft uitdrukkelijk aan dat de beschikbaarheid en/of werking van de sweepstake niet gegarandeerd kan worden. De sweepstake kan wegens verzachtende omstandigheden worden beëindigd of verwijderd zonder dat hier enige aanspraak van de deelnemer jegens de organisator uit voortvloeit. Beëindiging kan noodzakelijk zijn als gevolg van technische problemen, regelwijzigingen of beslissingen van platforms zoals Facebook, Instagram of Twitter.

6. De organisator behoudt zich het recht voor om deelnemers te diskwalificeren die op enige wijze het deelnameproces of de sweepstake zelf manipuleren of proberen te manipuleren, in het bijzonder in alle gevallen van hackersfraude, of die de hierin gestelde deelnamevoorwaarden overtreden.