• Vanwege een storing bij DPD kan de levering van je pakket vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak. Lees hier voor meer informatie.

Heu(t)se zwembadzomer

zwembadzomerzwembadzomer

Met warme temperaturen in het vooruitzicht, koelen we allemaal graag af in ons eigen zwembad. Met een zwembad in de tuin hoef je namelijk niet naar het openbare zwembad of strand om even lekker op het water te dobberen. Wil jij een zwembad kopen, maar twijfel je welk zwembad voor jou geschikt is? Onze zwembadexpert geeft je wat leuke tips en tricks.

Snel in huis

Gratis verzending vanaf €50,-

Tips en tricks van onze expert


Tip 1: Rond of vierkant

Vaak krijg ik de vraag; kan ik beter een rond of langwerpig zwembad kopen? Het antwoord is eigenlijk vrij eenvoudig. Dat ligt namelijk helemaal aan de grootte van je tuin en je wensen. Wil je baantjes trekken in je bad en heb je een smalle tuin, kies dan een ovaal of langwerpig bad. Heb je ruimte voor een rond bad en vind je het prima om alleen wat duikjes te nemen en op het water te dobberen? Dan raden wij een rond bad aan. De druk in een rond bad wordt namelijk mooi evenredig verdeeld en komt altijd ten goede.

Rond zwembadRond zwembad
easy seteasy set

Tip 2: Makkelijk opzetten is easy!

Heb je geen zin om met stokken in de weer te gaan en wil je zo snel mogelijk je zwembad opgezet hebben? Neem dan eens een duik in ons assortiment Intex Easy Set zwembaden! Zoals de naam al doet verklappen, zet je deze super snel en eenvoudig op. Je alleen maar de liner netjes neer te leggen, het zwembad te vullen met water en het zwembad doet de rest vanzelf. Lees voor het opzetten altijd even de instructies.

Mijn favoriete Easy Set zwembaden

Tip 3: Geef roest geen kans

Heb je ruimte voor een groot bad? Dan laat ik je graag kennismaken met de vernieuwde Intex Ultra XTR Frame zwembaden. Deze serie is namelijk voorzien van een nog steviger frame en buizen die volledig vervaardigd zijn uit gegalvaniseerd staal met een poeder coating. Hierdoor is het zwembad nóg beter bestand tegen roest én krijg je ook nog eens twee jaar garantie op zowel de liner als de buizen. Je hebt er dus jaren plezier van!

xtr zwembadxtr zwembad

Top 3 Intex XTR Ultra Frame baden

onderhoudonderhoud

Tip 4: Onderhoud je zwembad!

Heb je eenmaal een zwembad gekozen en deze gevuld met water? Dan is het vooral belangrijk dat je je zwembadwater en zwembad zelf goed onderhoudt. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld chloor of een zoutwatersysteem en berg je zwembad altijd netjes op als de zomer voorbij is. Is er onverhoopt toch iets mis met je zwembadwater? Neem dan even een kijkje op onze Top-zwembadshop adviespagina. Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen we je graag! Vul gerust ons serviceformulier in voor meer informatie en advies.