2-persoons tent

2-persoons tent

Bij Heuts bieden we 2 persoons tenten voor verschillende gebruiksmogelijkheden aan. Zo hebben we 2 persoons koepeltenten voor actieve vakanties of festivals, 2 persoons pop-up tenten voor festivals of als bijzettent of een ruime 2 persoons tunneltent.

Lees meer
Filteren
Geen producten gevonden, neem contact op met onze klantenservice voor alternatieven.

2-persoons tent kopen

Een 2 persoons tent komt in verschillende maten en uitvoeringen. Op deze manier is er altijd wel een tent die geschikt is voor tijdens jouw vakantie. Een 2 persoons koepeltent is bijvoorbeeld erg geschikt voor een actieve vakantie, waarbij je gaat backpacken of op een trektocht gaat. Ook is deze tent geschikt voor een festival. Een 2 persoons koepeltent is namelijk een lichtgewicht en daarnaast ook erg compact, waardoor je deze zonder enige moeite mee kan dragen. Als je naar een festival gaat of op zoek bent naar een bijzettent, dan is een 2 persoons pop-up tent een goede keuze. Deze tenten zijn een lichtgewicht, en daarnaast gemakkelijk op te zetten. Als je op zoek bent naar een wat ruimere tent en meer comfort voor een langere kampeervakantie, dan kan een 2 persoons tunneltent een interessante keuze zijn. Dit type tent heeft een boogvorm, waardoor de tent geen schuine wanden heeft. Hierdoor heb je meer ruimte in de tent ten opzichte van andere tweepersoons tenten.

Onderhoud van 2-persoons tent

Onze tweepersoons tenten hebben een polyester doek met een PU-coating voor een langere levensduur en een betere UV-bestendigheid. Een voordeel van polyester is dat het gemakkelijk in onderhoud is. Vaak is warm water met een doek genoeg om je 2 persoons tent weer schoon te krijgen. Polyester absorbeert geen water, waardoor het schimmelvorming tegen gaat. De 2-persoons tenten van Coleman hebben daarbij getapete naden, zodat jouw tent waterdicht blijft. Alle tweepersoons tenten hebben een waterkolom van minimaal 2000 mm, waarmee ze geclassificeerd worden als waterdicht. De waterkolom geeft aan hoeveel water een doek van een tent aankan voordat het gaat lekken.

Het nadeel van een polyester doek is dat het materiaal niet goed ademt waardoor het snel warm kan worden in de tent bij zonnig weer. De tweepersoons tenten van Coleman bieden daarentegen wel een uitstekende bescherming tegen UV-straling.

Voor meer tips en info kun je kijken in onze FAQ en checklist over kamperen.