2-persoons pop-up tent

2-persoons pop-up tent

Als je naar een festival gaat en je wil een tent met 2 personen delen of alleen in je tent slapen met genoeg ruimte voor je kleding, dan is een 2 persoons pop up tent ideaal. Deze tent is ook geschikt als bijzettent voor 1 of 2 kinderen.

Lees meer
Filteren
Filteren

1 product

 1. Coleman Galiano 2 Blue Pop-up tent
  Onze prijs
  Adviesprijs 110,00 99,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

1 product

Pop-up tent 2 persoons

Een 2 persoons pop-up tent, ook wel opgooitent genoemd, is populair door zijn opzetgemak en het lichte gewicht. De tent hoeft in principe alleen opgegooid te worden en hij staat al. Je hoeft dan alleen nog de haringen in de grond te plaatsen. Je kan deze 2 persoons opgooitent ideaal gebruiken tijdens een festival of als bijzettent. Deze pop up tent geschikt voor 2 personen, maar je kan hem ook voor 1 persoon gebruiken. In dat geval heb je meer ruimte om je spullen op te bergen in de tent. De opgooitenten voor 2 personen hebben 1 slaapcabine.

Al onze 2 persoons pop up tenten zijn gemaakt van polyester met PU-coating. Polyester absorbeert geen water, waardoor het niet snel vochtig wordt. Hierdoor is de kans op schimmelvorming klein in vergelijking met andere materialen. Onze 2 persoons opgooitenten hebben een minimale waterkolom van 2000mm wat betekent dat ze waterdicht zijn.

Onderhoud pop-up tent 2 persoons

Onze 2 persoons opgooitenten zijn gemaakt van polyester, wat relatief eenvoudig schoon te maken is in vergelijking met andere materialen. Vaak is warm water met een doek voldoende om je pop up tent weer schoon te krijgen. Voor een grondigere reiniging raden wij aan om dit met HG tentenreiniger te doen, zodat je tent weer helemaal schoon wordt. Vergeleken met andere tent materialen als katoen en nylon heeft een polyester doek weinig onderhoud nodig.