De Hapro specialist van Nederland!

Hapro is de laatste jaren uitgegroeid tot een gevestigd Nederlands merk dat tot de absolute top van de markt behoort, voornamelijk op het gebied van dakkoffers. Dit is te danken aan een aantal belangrijke eigenschappen: kwaliteit, veiligheid, gebruiksgemak en design.

Hapro bagageboxen & fietsendragers

De Hapro boxen zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen weer en wind en bovendien niet verkleuren in de zon. Daarnaast beschikken alle Hapro bagageboxen over handige gepatenteerde systemen die het gebruiksgemak naar een hoger niveau tillen. Verder hebben deze dakkoffers ook nog eens een aantrekkelijk en aerodynamisch design. Ben je nog steeds op zoek naar een Hapro dakkoffer maar wil je graag weten hoe de dakkoffer uit ziet in verhouding met je auto? Gebruik dan onze Hapro dakkoffer configurator om de verschillende combinaties te bekijken.

De fietsendragers van Hapro staan bekend om hun slimme design, de eenvoudige montage en het gebruiksgemak. De complete Hapro Atlas serie die wij aanbieden bestaat uit trekhaak fietsendragers die 2 tot 3 fietsen kunnen vervoeren. Verder zijn ze allemaal voorzien van een slim kantelsysteem, waardoor je altijd toegang tot je kofferbak hebt. De Premium modellen uit de Atlas serie zijn dankzij het hoge draagvermogen uiterst geschikt voor het vervoeren van e-bikes.

HaproHapro

Top 3 Hapro dakkoffers

 1. Hapro Traxer 8.6 Antraciet
  Onze prijs
  Adviesprijs 631,00 489,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Hapro Traxer 6.6 Antraciet
  Onze prijs
  Adviesprijs 556,00 429,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Hapro Traxer 6.2 Antraciet
  Onze prijs
  Adviesprijs 479,00 369,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

14 dagen zichttermijn

Eenvoudig retourneren

Afhalen of verzenden

Hapro dakdragers & reserveonderdelen

Naast de dakkoffers en fietsendragers bieden wij ook Hapro dakdragers aan. De Hapro dakdragers zijn universele dakdragers die snel en eenvoudig te monteren zijn op auto's met geïntegreerde dakreling. De Hapro Cronos dakdragers zijn verkrijgbaar in een aluminium of stalen uitvoering. Of de Hapro dakdragers voor jouw auto geschikt zijn hangt af van het merk en model auto dat je rijdt. Wil je controleren of de Hapro dakdragers ook geschikt zijn voor jouw auto? Vul dan je kentekennummer in of selecteer jouw auto op basis van merk, model en type in onze kentekenmodule.

Heb je je Hapro fietsendrager of dakkoffer al gekocht en is er toevallig een onderdeel beschadigd geraakt of ben je bijvoorbeeld een sleuteltje verloren? Ook dat is geen probleem, want bij ons kun je vrijwel alle Hapro service onderdelen bestellen. Zo zorgen wij ervoor dat jij weer veilig de weg op kunt met je dakkoffer of fietsendrager.

Top 3 Hapro fietsendragers

 1. Hapro Atlas 2 Premium Blue E bike Fietsendrager
  Onze prijs
  Adviesprijs 554,99 379,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Hapro Atlas 3 Premium Blue Fietsendrager
  Onze prijs
  Adviesprijs 614,99 419,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst