Yes, ik ben geslaagd!

Woohoo, proficiat! Je bent geslaagd en hebt je diploma in de pocket. Dus, waar wacht je op? Hang de vlag uit, zet een partytent op, sluit de partyverlichting aan en warm de BBQ maar alvast voor. Bij Heuts vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feestje

yes-geslaagdyes-geslaagd

Heuts feliciteert alle geslaagden!

Alles voor jouw examenfeest!

Thuisbezorgd of afhalen in filiaal

Partytafels en stoelen

Heb je de uitnodigingen voor je feest al verstuurd? Gezellig, al je vrienden over de vloer! Maar, waar gaan jullie al die hapjes en drankjes neerzetten? We hebben een uitgebreide selectie partytafels!

Ons assortiment partytafels bevat onder andere statafels die je kunt aankleden met een leuke tafelrok in een kleur naar keuze. Daarnaast hebben we ook een aantal grotere tafels en barkrukken. Al deze items kun je na gebruik ook snel inklappen en handig opbergen. Ideaal!

partytafelspartytafels
partytentpartytent

Partytenten

Tuinfeestje gepland? Dan mag een partytent niet ontbreken! Met onze partytenten blijf je droog als het toch even gaat regenen en blijf je beschut tegen de zon bij hoge temperaturen. Daarnaast kun je met mooi weer de zijkanten omhoog rollen en kun je deze weer omlaag rollen als je de warmte in de tent wil behouden in de late avond. Onze partytenten zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en zijn geschikt voor ieder budget.

Feestdecoratie

Hang de vlag uit, sluit de feestverlichting aan en knal met een confettikanon. Zo tover je zelf je partytent, tuin of woonkamer in een handomdraai om tot een feestelijke locatie. Daarnaast vind je in onze shop de leukste kaarsjes, servetten, bordjes en andere feestbenodigdheden.
Wil je tot slot een dansje wagen? Zet dan de discolamp aan en ga helemaal los. Let’s get this party started!

feestdecoratiefeestdecoratie
poolpartypoolparty

Poolparty

Na al het gefeest een frisse duik nemen? Met een Intex Easy Set zwembad maak je van jouw feestje een kleine poolparty. Het compacte formaat is makkelijk en snel op te zetten.
In ons Intex assortiment vind je opzetzwembaden in alle soorten en maten. Van ronde tot rechthoekige zwembaden en tevens zwembaden met een frame, voor ieder wat wils! Duik gewoon even in ons assortiment!