Woonmaand

Oktober staat bij ons volledig in het teken van meubels! Na de lange zomeravond is het helaas weer zo dat we meer tijd binnenshuis gaan doorbrengen. Wat is er nu dan leuker dan het aanvullen / vernieuwen van je inrichting. Maak het gezellig in huis en overleef zo de koude winterdagen, knus en gezellig in huis! Om je op weg te helpen heeft onze woonspecialist Lieke wat producten voor je op een rijtje gezet.

WoonmaandWoonmaand

Oktober: woonmaand

Complete inrichting voor jouw huis

Verzending binnen 24 uur!

Bankstel

Een bankstel is een item dat in ieder huishouden terug te vinden is. Logisch ook, want het is een van de meest geliefde plaatsen in het huis.  Bankstellen zijn er in allerlei soorten en maten, zo zijn er 2-zits bankstellen, 3-zits bankstellen en hoekbanken. De keuze voor welke soort bank, ligt natuurlijk aan hoeveel ruimte er beschikbaar is in je woonkamer. 

Liekes favoriete banken

Slaapbanken

Een slaapbank is een handige oplossing voor een kleine slaapkamer of een kleine logeerkamer. Overdag ideaal te gebruiken als een bank, maar om te bouwen naar een comfortabele slaapplek. Als student was dit voor mij ook een ideale oplossing. Slaapbanken zijn er in verschillende afmetingen & modellen. Om je een idee te geven heb ik een aantal slaapbanken voor je uitgelicht.

Kachels

Met een kachel haal je niet alleen extra warmte in huis maar ook nog eens een hele fijn sfeer. Een echte houtkachel in de woonkamer is een echte eyecatcher. Gezellig luisteren naar het knetterende hout en tegelijkertijd genieten van de lekkere warmte die de kachel afgeeft. Naast houtkachels hebben wij ook sfeerhaarden in ons assortiment! Je vindt ze terug in onze webshop.

Woonaccessoires

Haal sfeer en gezelligheid in huis met woonaccessoires, zonder is jouw inrichting niet compleet. Iedereen heeft zijn eigen smaak en stijl en dat maakt de aankleding van jouw woning ook zo leuk. Wat is er nu leuker dan het veranderen van je eigen inrichting, kleine veranderingen kunnen groots lijken. Neem een kijkje in onze collectie fotolijstjes, windlichten, kaarsen, decoratie schalen en veel meer. Je vindt ook alvast wat leuke kerstspulletjes in onze webshop.

Brandpreventieweken

Oktober staat ook in het teken van brandpreventie. Neem deze maand eens de tijd om een rondje door je woning te lopen en de rookmelders, brandblussers en andere brandpreventie apparatuur te controleren. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Mijn tip: controleer ook direct of je huis goed beveiligd is tegen ongewinste indringers. Het wordt snel donker buiten!

BrandpreventieBrandpreventie

Oktober: woonmaand

Complete inrichting voor jouw huis

Verzending binnen 24 uur!

Heb je deze producten al gezien?