Woonmaand

Oktober staat bij ons volledig in het teken van meubels! Na de lange zomeravond is het helaas weer zo dat we meer tijd binnenshuis gaan doorbrengen. Wat is er nu dan leuker dan het aanvullen / vernieuwen van je inrichting. Maak het gezellig in huis en overleef zo de koude winterdagen, knus en gezellig in huis!

Woonmaand
 • Oktober: Woonmaand
 • Complete inrichting voor jouw huis
 • Verzending binnen 24 uur!

Bankstel

Een bankstel is een item dat in ieder huishouden terug te vinden is. Logisch ook, want het is een van de meest geliefde plaatsen in het huis.  Bankstellen zijn er in allerlei soorten en maten, zo zijn er 2-zits bankstellen, 3-zits bankstellen en hoekbanken. De keuze voor welke soort bank, ligt natuurlijk aan hoeveel ruimte er beschikbaar is in de woonkamer. 

Uitgelichte Bankstellen

 1. 2-zits Bank Chelsea bruin
  Onze prijs
   349,00
 2. Hoekbank Birmingham - links
  Onze prijs
   699,00
 3. 3-zits Hoekbank Mayfair bruin - rechts
  Onze prijs
   599,00
 4. 3-zits hoekbank Montreal zwart - links
  Onze prijs
   799,00
 5. 3-zits bank Birmingham zwart
  Onze prijs
   449,00

Slaapbanken

Een slaapbank is een erg handige oplossing voor een kleine slaapkamer of een kleine logeerkamer in huis. Overdag ideaal te gebruiken als een bank, maar 's avonds om te bouwen naar een comfortabele slaapplek. Slaapbanken zijn er in verschillende afmetingen & modellen. Zo zijn er slaapbanken die die een slaapplek bieden voor 1 persoon maar ook slaapbanken die plaats bieden aan 2 personen.

Uitgelichte Slaapbanken

 1. Slaapbank 1-persoons Napels zwart
  Onze prijs
   149,00
 2. Slaapbank 1-persoons Napels bruin
  Onze prijs
   149,00
 3. Slaapbank 1-persoons Dublin wit
  Onze prijs
   149,00
 4. 2-persoons Slaapbank Vienna bruin
  Onze prijs
   229,00
 5. Slaapbank 1-persoons Barcelona grijs
  Onze prijs
   249,00

Kachels

Met een kachel haal je niet alleen extra warmte in huis maar ook nog eens een hele fijn sfeer. Een echte houtkachel in de woonkamer is een echte eyecatcher. Gezellig luisteren naar het knetterende hout en tegelijkertijd genieten van de lekkere warmte die de kachel afgeeft. Naast houtkachels hebben wij ook sfeerhaarden in ons assortiment!

Woonaccessoires

Haal sfeer en gezelligheid in huis met woonaccessoires, zonder is jouw inrichting niet compleet. Iedereen heeft zijn eigen smaak en stijl en dat maakt de aankleding van jouw woning ook zo leuk. Wat is er nu leuker dan het veranderen van je eigen inrichting, kleine veranderingen kunnen groots lijken. Neem een kijkje in onze collectie fotolijstjes, windlichten, kaarsen, decoratie schalen en veel meer.

 • Oktober: Woonmaand
 • Complete inrichting voor jouw huis
 • Verzending binnen 24 uur!
Heuts gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat
je voor jou relevante aanbiedingen te zien krijgt. Als je verder gaat accepteer je onze cookies. - Lees meer - Verbergen