Woonmaand

Oktober staat bij ons volledig in het teken van wonen! De lange zomeravonden zijn voorbij en we gaan weer meer tijd binnenshuis doorbrengen. Wat is er nu dan leuker dan het vernieuwen van je inrichting. Maak het gezellig in huis en kom zo de koude winterdagen door! Om je op weg te helpen heeft onze woonspecialist Lieke wat producten voor je op een rijtje gezet.

WoonmaandWoonmaand

Oktober: woonmaand

Complete inrichting voor jouw huis

Inrichten

Een nieuwe look aan je huis zonder te verhuizen? Vervang een paar meubelstukken en richt je woonkamer opnieuw in. Je zult versteld staan hoeveel verschil dat kan maken. Vaak heb je zelfs meer ruimte dan je dacht. Benieuwd naar onze meubels? Laat je inspireren door onze collectie banken en Woood meubels.

BrandpreventieBrandpreventie

Beveiligen 

Oktober staat ook in het teken van brandpreventie. Neem deze maand eens de tijd om een rondje door je woning te lopen en de rookmelders, brandblussers en andere brandpreventie apparatuur te controleren. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Mijn tip: controleer ook direct of je huis goed beveiligd is tegen ongewinste indringers. Het wordt snel donker buiten!

Gezelligheid met gasten

Als we zelf veel tijd binnen doorbrengen, doen onze gasten dat ook. Heb jij vaak vrienden of familie op bezoek? Zorg dan dat je altijd voldoende zit- en slaapplaatsen in huis hebt. Niet veel ruimte in huis? Begrijpen wij helemaal! Maak eenvoudig gebruik van een luchtbed, opblaasmeubel of slaapbank. Benieuwd naar onze productips? Lees dan snel verder. 

Oktober: woonmaand

Complete inrichting voor jouw huis

Heb je deze producten al gezien?