Weber Lente Actie: Gratis pizzasteen

Een speciale aanbieding smaakte nog nooit zo goed. Je krijgt namelijk een gratis pizzasteen bij aankoop van een van de geselecteerde Weber barbecues. 

Hoe krijg jij een gratis Weber pizzasteen?

Wil jij ook de lekkerste huisgemaakte pizza’s maken met een pizzasteen van Weber? Zo doe je mee: Koop online, of in een van onze Heuts filialen, een Master-Touch, SmokeFire, Spirit, of Genesis die meedoet met deze promotie (onderstaand de barbecues die in aanmerking komen). Vervolgens *registreer je de grill op weber.com. Wanneer je de **pizzasteen claimt, wordt deze door Weber opgestuurd. 

Deelnemende Weber Barbecues

Kies een van onderstaande deelnemende barbecues en claim je gratis pizzasteen. Je kunt kiezen uit de Weber Spirit EPX-315 GBS Smart Gasbarbecue, de Weber Spirit II E-210 GBS Gasbarbecue, of de Weber Houtskool Barbecue Master-Touch. Ga jij voor de gemakken van een gasbarbecue met een Gourmet Barbecue System (GBS), of de eenvoud en smaakervaring van een echte authentieke Houtskool barbecue?

*Registreren op weber.com doe je als volgt: Koop een deelnemende barbecue tussen 2 maart en 30 april 2023. Ga naar weber.com, klik op de Weber-ID knop en volg de stappen om een Weber-ID account aan te maken. Zodra je dit hebt gedaan, log je in om je barbecue te registreren. 

**Na het registreren van je barbecue, dien je te bevestigen dat je de gratis pizzasteen wenst te ontvangen. Dit doe je door de pizzasteen te claimen via de e-mail die je ontvangt nadat je jouw barbecue hebt geregistreerd op weber.com.