Kerst

Kerst, de meest magische tijd van het jaar! Ben jij al helemaal voorbereid, of wil je juist nog wat inspiratie opdoen? Misschien zoek je een kerstboom, kerstverlichting, of andere kerstdecoratie die jouw huis omtoveren tot een sfeervol thuis? Bezoek onze kerstshop, of doe wat inspiratie op met een van onze blogs. 

De Heuts Christmas Checklist!

Het voordeel van een goede voorbereiding is dat je minder gestresst de kerstdagen tegemoet gaat. Dat is een stuk meer genieten. Ben jij iemand die alles weken van te voren plant, of wil je juist dit jaar wat eerder beginnen met de voorbereidingen? Wij helpen je op weg met onze tips en inspiratie. Vergeet niet de checklist te downloaden. 

Organiseer jouw eigen Christmas Dinner Party!

Dit jaar maak je het extra gezellig met een eigen-georganiseerde Christmas Dinner Party! Om jou te helpen, hebben wij voor jou de uitnodiging alvast ontworpen. Download 'm snel!

Kerst blogs

3 Makkelijke en budgetvriendelijke Advent DIYs

Wil jij dit jaar zelf een adventskalender in elkaar knutselen? Lees onze nieuwe blog met tips, tricks en inspiratie voor een DIY adventskalender.

5(+1) geheimen: zó versier je jouw boom als een pro

De kerstboom is de eye-catcher van je kerst-scène, ga dus lekker los en kies de versiering die mooi aansluit bij de stijl die je voor ogen hebt! Wist je trouwens dat er een aanbevolen manier is voor het versieren van je kerstboom?

Veilig kerstverlichting buiten ophangen

Het is tijd om je voortuin mooi aan te kleden! Ook hiervoor helpen we je op weg met een stappenplan voor het veilig ophangen van je buitenverlichting deze kerst.