Helaas, (nog) niet geslaagd

Helaas, (nog) niet geslaagd? Laat even alle stress achter je en geniet van een paar welverdiende vrije dagen. Even je hoofd leegmaken, dan kun je er erna weer uitgerust tegenaan! Hoe? Bekijk onze tips.

geslaagd-niet-pagina

Al 60 jaar vertrouwd

Binnen 14 dagen retourneren

Sit back and relax

Kijk je op tegen de herkansingen. Kop, op! Wij laten je niet hangen.
Het is belangrijk even je hoofd leeg te maken. En uitrusten doe je natuurlijk het beste op een ligbed op een rustige locatie. Heb je een kleiner budget? Bevestig dan een comfortabele hangmat of hangstoel in de tuin. Zo kun je urenlang in de zon rondhangen. Sit back and relax.

Frisse duik

Heb je in het heetst van de examenstrijd alles gegeven en ben je toe aan een frisse blik op je toetsen? Neem een verkoelende duik in het zwembad! Geen gereis naar het openbare zwembad, maar gewoon in je eigen achtertuin. De Intex Easy Set zwembaden zijn makkelijk en snel op te zetten. Zo heb je nog voldoende tijd over om te besteden aan het blokken voor je herexamens.

Loungen op het water

Het aangename met het onaangename combineren? Ga in de laatste stressvolle dagen gewoon buiten leren! Op een luchtstoel of ligbed kun je daarnaast heerlijk loungen op het water. Zo houd je je hoofd (en je boeken) in ieder geval boven water. You can do it!

Tot slot, onze laatste tip!. Bestel online, dan leveren wij je bestelling aan huis. Heb je meteen weer wat extra tijd bespaard die je beter kunt besteden. En, is je bestelling meer dan €50,- waard, dan bezorgen wij gratis aan huis! Afhalen in de winkel kan natuurlijk ook.

Al 60 jaar vertrouwd

Binnen 14 dagen retourneren