Koeltas

Een koeltas is eenvoudig mee onderweg te nemen voor bijvoorbeeld een dagje uit naar het park of de dierentuin. Wil je dat de inhoud van je koeltas langer koel blijft? Vul deze dan aan met koelelementen!

Lees meer
Filteren
Geen producten gevonden, neem contact op met onze klantenservice voor alternatieven.

Koeltas kopen

Een koeltas is flexibel, licht van gewicht en makkelijk mee te nemen. Ideaal tijdens een dagje uit, naar het park of naar het strand. Onze koeltassen zijn als schoudertas of als rugzak verkrijgbaar in verschillende formaten. Een koeltas is een stuk flexibeler dan een koelbox. Hierdoor is de koeltas comfortabeler te dragen ten opzichte van een koelbox en makkelijk op te bergen. Een koeltas kan worden gekoeld door middel van koelelementen. De isolatie in de koeltas zorgt ervoor dat de spullen erin gekoeld blijven.

Bij Heuts zijn verschillende formaten koeltassen verkrijgbaar. Zo zijn er kleine koeltassen van 4 liter, maar ook grotere koeltassen van meer dan 20 liter. Een kleine koeltas is geschikt voor een dagje uit met een paar kleine drankjes of hapjes, waarbij een grote koeltas juist geschikt is voor meer eten en grotere flessen. Zo kan je voor elke situatie een geschikte koeltas vinden.