Fietsendrager racefiets

Met een fietsendrager voor je racefiets breng je jouw racefiets naar de mooiste plekjes. Zo kun je met je eigen fiets de strijd aangaan met de Carrefour de l'Arbre of de Alpe d'Huez. Je vervoert jouw racefiets eenvoudig op het dak, de trekhaak of de achterklep. Je hebt de keuze uit een breed scala aan topmerken.

Lees meer
Filteren
Filteren

49-60 van 63

Pagina
 1. Oris Traveller III FIXMATIC Fietsendrager
  Onze prijs
  Adviesprijs 698,25 439,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Thule EuroRide 942 Fietsendrager
  Onze prijs
  Adviesprijs 559,95 529,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Oris Tracc Fietsendrager
  Onze prijs
  Adviesprijs 584,50 419,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. Twinny Load e-Carrier Ultra Fietsendrager
  Onze prijs
  Adviesprijs 478,99 419,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 5. Twinny Load e-Carrier Base Fietsendrager (Swing-koppeling)
  Onze prijs
  Adviesprijs 259,00 249,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

49-60 van 63

Pagina

Fietsendrager racefiets kopen

Het is bijna tijd voor de grote race waar je maandenlang naartoe hebt gewerkt. Je hebt je spullen gepakt en de racefiets is zo goed als ready om mee te nemen naar de race in binnen- en/of buitenland. Nu sta je voor de volgende uitdaging, de geschikte fietsendrager vinden voor het vervoeren van de racefiets(en). Kijk niet verder! Want hier bij Heuts hebben wij een zeer ruim assortiment fietsendragers die geschikt zijn voor racefietsen. 

Het transporteren van je racefiets

Wanneer je een aantal uren in de auto moet zitten voor een race wil je dat er niks met jouw racefiets kan gebeuren onderweg. Daarom is het heel belangrijk dat je jouw racefiets op een goede manier doet vervoeren naar de bestemming. Om ervoor te zorgen dat je de racefiets op de juiste manier vervoert is het ontzettend belangrijk om te kijken naar het frame van de racefiets en van welk materiaal deze gemaakt is. Mede op basis daarvan maak je de keuze voor een geschikte fietsendrager. 

Aluminium frame racefiets

Heeft jouw racefiets een aluminium frame? Dat is mooi! Want dit frame is dan goed stevig en alsnog ook heel licht. Dat betekent dat je de racefiets makkelijk kan vervoeren met een fietsendrager die geschikt is voor de trekhaak. Door het sterke frame zullen de frame bevestigingen van de fietsendrager geen schade veroorzaken bij de racefiets en kan jij mooi starten aan de race. Het voordeel van een trekhaakfietsendrager is dat je hiermee gemakkelijk meerdere fietsen kan vervoeren tegelijkertijd. 

Carbon frame racefiets

Heeft jouw racefiets een carbon frame? Dan is het zeker niet aan te raden om gebruik te maken van een fietsendrager voor de trekhaak. Carbon is niet zo stevig als aluminium en de fiets kan daardoor minder goed tegen een stootje. Daarom wil je het frame zo goed mogelijk intact houden en zeker niet beschadigen door het gebruiken van de frame bevestigingen van een trekhaakfietsendrager. Met een fietsendrager op het dak kan je wel midner fietsen tegelijkertijd vervoeren, met een dak fietsendrager kan je vaak maar maximaal 2 fietsen transporteren. 

Gelukkig hebben wij bij Heuts ook een ruim assortiment fietsendragers voor op het dak. Deze fietsendragers zijn dé oplossing voor racefietsen met een carbonframe omdat deze via de wielen gemonteerd worden op de fietsendrager en niet via het frame. Hierdoor blijft je frame van de racefiets intact en kan je onbezorgd beginnen aan je race.