Fietsendrager inklapbaar

Inklapbare fietsendragers zijn ontzettend handige fietsendragers omdat je deze volledig kan inklappen waardoor de fietsendrager veel minder ruimte in beslag neemt wanneer je deze niet gebruikt. De meeste inklapbare fietsendragers worden geleverd met een handige opbergtas voor wat extra bescherming. 

Lees meer
Filteren
Filteren

25-34 van 34

Pagina
  1. Oris Tracc Fietsendrager
    Online tijdelijk niet op voorraad
    Voeg toe aan verlanglijst

25-34 van 34

Pagina

Volledig inklapbare fietsendrager kopen

Waarom zou je een volledige inklapbare fietsendrager kopen? Wat zijn de voordelen van deze fietsendragers? Fietsendragers die je kan inklappen zijn heel handig voor het makkelijk opbergen van de fietsendrager wanneer je deze niet gebruikt. De meeste fietsendragers die je niet kan inklappen nemen heel veel ruimte in beslag en zijn lastig te vervoeren, daar heb je bij dit soort fietsendragers geen last van. Ook krijg je bij de meeste inklapbare fietsendragers een handige opbergtas erbij. 

Een ander voordeel van de meeste inklapbare fietsendragers is dat deze zelfs op de trekhaak ingeklapt kunnen worden waardoor de auto aerodynamischer wordt en dus minder brandstof verbruikt. 

Heuts heeft een ruim assortiment inklapbare fietsendragers die geschikt zijn voor het vervoeren van één fiets, twee fietsen of zelfs drie fietsen. Zo kan je altijd met het hele gezin op een mooie en gezellige fietsvakantie.