De Thule specialist van Nederland!

Het Zweedse merk Thule is wereldwijd marktleider in vervoersystemen en wordt al jaren gezien als het beste dakkoffermerk van de wereld. De Thule dakkoffers zijn zo geliefd vanwege hun kwaliteit, gebruiksgemak en aerodynamisch design.

Thule bagageboxen & fietsendragers

De Thule boxen zijn gemaakt van duurzaam ABS-kunststof en zijn dus sterk genoeg om alle weertypen te doorstaan. Het aerodynamische design van de bagageboxen zorgt voor een laag brandstofverbruik en weinig windruis. Daarnaast zijn alle Thule dakkoffers voorzien van een gepatenteerd montagesysteem, waardoor de bagagebox eenvoudig te monteren is en binnen enkele seconden bevestigd is op de dakdragers. Wij hebben een groot assortiment Thule dakkoffers in verschillende modellen, afmetingen en kleuren. Onze populairste modellen zijn de Thule Motion XT, de Thule Touring en de Thule Ocean.

De fietsendragers van Thule staan bekend om hun hoge kwaliteit, het gebruiksgemak en de uitvoerig geteste veiligheid en duurzaamheid. De Thule dragers die wij aanbieden zijn te monteren op de trekhaak of op het dak en zijn geschikt voor het vervoeren van 1 tot 3 fietsen. Enkele dragers zijn zelfs uit te breiden naar 4 fietsen. Ook zijn er meerdere modellen geschikt voor het vervoeren van e-bikes en is zelfs het vervoer van een fatbike mogelijk met de EasyFold XT modellen.

ThuleThule

Top 3 Thule dakkoffers

 1. Thule Motion XT XL Black Glossy
  Onze prijs
  859,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Thule Pacific 780 (L) Antraciet
  Onze prijs
  Adviesprijs 449,95 448,99
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Thule Motion XT XL Titan Glossy
  Onze prijs
  Adviesprijs 859,95 799,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

Thule accessoires

Naast de dakkoffers en fietsendragers bieden wij ook Thule accessoires aan voor de dakkoffers en fietsendragers. De belangrijkste en meest bestelde accessoires voor de dakkoffers zijn de Thule dakkoffer beschermhoezen en dakkoffer tassen, zoals de Thule Go Pack tas. Voor de fietsendragers zijn er veel verschillende accessoires: van frame protectors en uitbreidingssets tot draagtassen en oprijgoten voor verschillende modellen fietsdragers.

Top 3 Thule fietsendragers

 1. Thule EasyFold XT 3B 934 Fietsendrager
  Onze prijs
  Adviesprijs 1.020,00 819,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Thule VeloCompact 926 fietsendrager
  Onze prijs
  Adviesprijs 739,95 569,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst