NCM elektrische fiets

Bekijk hier de NCM elektrische fiets op je gemak! Wil je een elektrische fiets kopen? Deze elektrische fietsen van NCM hebben een duurzame accu en motor. Door middel van deze accu en motor geniet je erg comfortabel van lange fietsuitjes en zijn ritjes door de bergen geen probleem meer!

Lees meer
Filteren
Filteren

13-21 van 21

Pagina

13-21 van 21

Pagina

NCM Elektrische fietsen 

NCM elektrische fietsen zijn fietsen van Duitse makelij. Het merk NCM investeert veel in nieuwe technologieën voor e-bikes, deze worden voortdurend gecombineerd met eigentijds ontwerp, wat resulteert in fietsen die zowel uitzonderlijk presteren als visueel aantrekkelijk zijn. Hetgeen waar NCM om bekend staat zijn de uitstekende accu's die de elektrische fietsen hebben. De accu's zijn erg sterk en zorgen ervoor dat de actieradius van sommige e-bikes reikt tot wel 150 kilometer! Op deze manier kan je met NCM e-bikes volop genieten van zelfs de langste fietstochten in Nederland. 

NCM elektrische fietsen hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het assortiment is heel divers en geschikt voor iedere type fietser. Zo zijn er elektrische mountainbikes voor de avontuurlijke fietser, en zijn er elektrische vouwfietsen die ideaal zijn voor woon- en werkverkeer.  Ben je meer opzoek naar een e-bike waarmee je op vakantie een lange fietstocht kan maken, dan zijn de elektrische trekkingfietsen echt iets voor jou! Deze zijn speciaal gemaakt voor de lange fietsritten en hebben dus een heel grote actieradius. 

Dus ben je op zoek naar de elektrische fiets die het beste aansluit bij jouw wensen? Dan moet je zeker even kijken naar de elektrische fietsen op Heuts.nl!